Wpis z mikrobloga

to pewnie stąd ten impuls do odbicia. Dobre info czekałem na to bo Ledger nieporęczny.

@pawlo74: Kurde czyli ten Ledger nie jest taki wygodny jak to wynika z opisu??? Bo też swego czasu się zastanawiałem.

A odnośnie dobrej informacji - myślę że wkrótce będzie druga bardzo dobra wiadomość bo przecież Trezor planuje wprowadzenie ETC
Mogło by pójść już mocno w górę i przebić te 0.0025 bo już jestem zapakowany na
  • Odpowiedz
@Amelek: Nie wiem za wiele o Jaxx, interesuje mnie tylko wpływ na kurs.( ͡º ͜ʖ͡º) W przypadku Dasha (chyba) ładnie pomogło. Powyżej 220-230k ETC dałoby wyraźny sygnał na wykresie. Liczę na to, że ETH nie utrzyma dziś 0.02.
  • Odpowiedz
Nie wiem za wiele o Jaxx, interesuje mnie tylko wpływ na kurs.( ͡º ͜ʖ͡º) W przypadku Dasha (chyba) ładnie pomogło. Powyżej 220-230k ETC dałoby wyraźny sygnał na wykresie. Liczę na to, że ETH nie utrzyma dziś 0.02.

@Wymazywanie: ETH myślę na 100 procent nie utrzyma tak wysokiego poziomy jak 0.02 - teraz większośc kapitału z innych altów ma szansę przejść do ETC. Tak jak pisałeś
  • Odpowiedz
@Amelek: "Wg mnie okazje do zakupów. Spekuła ETC nie odpuści za cholerę. Monero pump traci na sile, FCT przegrzane, Lisk to obojniak, BTS chwilowy szał, a ETH za drogie do pompowania."

Kto tak powiedział? Bardzo trafna analiza.
  • Odpowiedz
https://twitter.com/hongcoins/status/770833281336029184

Ogólnie jeśli podmioty związane z ETH będą ogłaszały "my też na ETC robimy to, co na ETH robimy" to będzie niezły kop a już się to powoli chyba dzieje. :) ETC nie zginie. Nie wiem czy szybko wzrośnie i gdzie, ale może być bardzo dobrą inwestycją z obecnych pułapów cenowych, oczywiście bujanie będzie duże. Najbardziej by pomógł news "ETC on margin" (ʘʘ)
  • Odpowiedz