Aktywne Wpisy

Robię gołąbki dla faceta - tyle ile z tym roboty jprdl pierwszy i ostatni raz... #gotujzwykopem #kolacja
Oby mu smakowało
Oby mu smakowało
źródło: temp_file6254143273273872215
Pobierz
Ok to powiedz mi @Casuel co należy zrobić w przypadku kiedy idziesz ulicą z dzieckiem, i podpiega do ciebie pitbull czy inny amstaf i zaczyna szarpać dziecko? Bo ja na przykład nie wiem co mogę zrobić w takiej sytuacji. Mam do wyboru zabicie psa albo pozwolić psu na zabicie dziecka tak na prawdę. W takiej sytuacji liczą się dosłownie sekundy. Co mam robić według ciebie? Psiarze sprzeciwiają się temu, że psa

A tu kilka linków więcej: https://forum.bitcoin.pl/viewtopic.php?f=113&t=19524&start=240#p267787
#etc #eth #btc #bitcoin #kryptowaluty
@pawlo74: Kurde czyli ten Ledger nie jest taki wygodny jak to wynika z opisu??? Bo też swego czasu się zastanawiałem.
A odnośnie dobrej informacji - myślę że wkrótce będzie druga bardzo dobra wiadomość bo przecież Trezor planuje wprowadzenie ETC
Mogło by pójść już mocno w górę i przebić te 0.0025 bo już jestem zapakowany na
@Wymazywanie: ETH myślę na 100 procent nie utrzyma tak wysokiego poziomy jak 0.02 - teraz większośc kapitału z innych altów ma szansę przejść do ETC. Tak jak pisałeś
Kto tak powiedział? Bardzo trafna analiza.
Forum jest bardzo fajne toczy się tam wiele rozmów dużo ciekawszych i merytorycznych od dawna. Nie ma tam miejsca na kłótnie i nie profesjonalne zachowania. Polecam to forum wszystkim i każdemu.
Ogólnie jeśli podmioty związane z ETH będą ogłaszały "my też na ETC robimy to, co na ETH robimy" to będzie niezły kop a już się to powoli chyba dzieje. :) ETC nie zginie. Nie wiem czy szybko wzrośnie i gdzie, ale może być bardzo dobrą inwestycją z obecnych pułapów cenowych, oczywiście bujanie będzie duże. Najbardziej by pomógł news "ETC on margin" (ʘ‿ʘ)
@Wymazywanie: No ciekawe kiedy POLO wprowadzi Margin.
Aczkolwiek na bitfinex jest już margin na ETC praktycznie od samego początku.