Wpis z mikrobloga

Jakiś czas temu kupiłem 2 dodatki do wieśka, głównie po to żeby grać w gwinta z żonką. Jako że ostatnio wyszła edycja gry roku, to ją też zamówiłem ( jestem nieco staroświecki, i wolę mieć wszystko na cd) W związku z tym mam dwa nieużywane kody, do dodatków "krew i wino" i "serca z kamienia" które chciałbym sprezentować. Uzasadnij czemu ma być akurat Tobie, a ja autorytarnie wybiorę dwie osoby (albo jedną) i wyśle kody na priv. Przypominam że do odpalenia wymagana jest podstawowa wersja gry.

Ps. Nie grałem jeszcze w W3, mimo że od premiery stoi na półce. Chyba #wygryw :)

#rozdajo #wiedzmin3 #wiedzmin
irecky - Jakiś czas temu kupiłem 2 dodatki do wieśka, głównie po to żeby grać w gwint...

źródło: comment_K79bm7TIwGjEp9kTrVxGsE0YCUzdjkCI.jpg

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@irecky Chicialabym sprezentowac niebieskiemu dodatek krew i wino. Jest wielkim fanem Wiedzmina (zarowno ksiazek jak i gier), skrupulatnie przechodzil kazda z nich. Uwielbiam to w jaki sposob opowiada mi o tym - kwintesencja radosci. A jako, ze ostatnio problemy to bedzie mial sie przy czym zrelaksowac i odpoczac. :)
  • Odpowiedz
@irecky: ja chciałbym to otrzymać, ponieważ mam tylko podstawkę, ale sam mam kamienne serce i bardzo lubie czerwone jak krew wino, także będę szanował i się tym delektował.

Pozdrawiam ;)

P.S obiecuje być prawilnym wiedźminem i pomagać wszystkim w potrzebie i zwalczać zło z zaciekłością!
  • Odpowiedz
Ok, zamykamy imprezę i rozdajemy kody. Niestety życie jest brutalne a zwyciezców może być tylko dwóch. Uwaga, nie napisałem tego ale oba dodatki są na pc. Gdyby ktoś z wybranych miał konsolę, dajcie znać to oddam komuś innemu. Werble 3...2.. 1...... And the Witcher goest to:

@EnderMG: Do ciebie lecą serca z kamienia, żeby zmniejszyć napięcie hormonalne żony :) Mam nadzieje że wystarczy do porodu. Tylko nie dawajcie dziecku na imię
  • Odpowiedz