Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Vester2005 +49
- bo my z Warszawy jesteśmy...
- no dobrze, ale na to już nic nie poradzimy, na to leku nie ma, co się stało? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#heheszki #pracbaza
XD i rozmawiaj z takim.
Przerabiałem nie raz i nie dwa z Polakami napotkanymi w różnych częściach świata.
- Skąd jesteś?
@Meara: takie rzeczy mówi się po to żeby ten człowiek spoza stolicy wiedział z kim ma do czynienia i świadczył warszawski poziom usług zamiast lokalnego.
A tak poważnie to serio najczęściej nie warto mówić że jest się ze stolicy bo zawsze jest ból d--y, nie wiem z jakiego powodu. Średnia 5.200 netto to przecież nie jest jakaś dużo wyższa pensja niż w reszcie kraju ale
A prawda jest taka, że osoby to podkreślające za każdym razem, że są z Warszawy najzwyczajniej w świecie mają kompleksy związane z faktem bycia tak zwanym słoikiem.
No ale oczywiście posty zawierające "Wieczna beka z warszawiaków" będą zawsze zbierały setki plusów na tym dnie internetu zwanym Wypok.pl
Komentarz usunięty przez autora