Aktywne Wpisy

moje marzenie to mieć chatkę na odludziu, duży kawał łąki, krowę, kozę, świnkę, koty i psy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Dowiadujecie się się, że wasza kobieta przyprawia wam rogi.
Próbujecie odnaleźć tego faceta i pobić go/jakoś ukarać czy skupiacie się tylko na rozwiązaniu sprawy z nią?
#zwiazki #s--s #logikarozowychpaskow #zdrada #pytanie
Próbujecie odnaleźć tego faceta i pobić go/jakoś ukarać czy skupiacie się tylko na rozwiązaniu sprawy z nią?
#zwiazki #s--s #logikarozowychpaskow #zdrada #pytanie

Sportowca nie ocenia się tylko po wynikach, ale także po tym jak znosi porażki. Joanna Jóźwik postanowiła wylewać publicznie żółć i dyskredytować zwycięstwo innych, bardzo słabe zachowanie.
#rio2016 #oswiadczenie #przemyslenia #bieganie
poza tym, widzisz różnicę gdy jakąś zawodniczką interesuje się federacja sportowa a gdy inna biegaczka, która zajęła gorsze miejsce komentuje swoją porażkę w taki chamski sposób? bo ja mam o to ból d--y, o zupełny brak klasy.
skoro dopuszczają Semenya do konkursów to kobiecych, to chyba oczywiste, że uznali że jest kobietą.
więc skoro to i tak nikogo nie obchodzi, to niech sobie uznaje, że zdobyła złoto i pobiła rekord, może to jej poprawi humor.
@alejandra15: No udowadniasz że jednak obchodzi, i to bardzo. Argument że "po co to powiedziała skoro nikogo to nie obchodzi" też mnie śmieszy, bo skoro nikogo nie obchodzi, to niech sobie gada, i tak gada w nicość, bo nikogo to nie obchodzi :D W końcu wolność słowa mamy podobno w tym kaczystanie? Kto wie, czy nie większą niż wcześniej, bo faktycznie można
Komentarz usunięty przez moderatora