Aktywne Wpisy
xiv7 +269
Co do Tesco, kto miał przyjemność pić to wykwintne piwo? ( ͡° ͜ʖ ͡°) 1,40 około chyba kosztowało
#ciekawostki @jmuhha
#ciekawostki @jmuhha
Puszczanin +64
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Sportowca nie ocenia się tylko po wynikach, ale także po tym jak znosi porażki. Joanna Jóźwik postanowiła wylewać publicznie żółć i dyskredytować zwycięstwo innych, bardzo słabe zachowanie.
#rio2016 #oswiadczenie #przemyslenia #bieganie
poza tym, widzisz różnicę gdy jakąś zawodniczką interesuje się federacja sportowa a gdy inna biegaczka, która zajęła gorsze miejsce komentuje swoją porażkę w taki chamski sposób? bo ja mam o to ból dupy, o zupełny brak klasy.
skoro dopuszczają Semenya do konkursów to kobiecych, to chyba oczywiste, że uznali że jest kobietą.
więc skoro to i tak nikogo nie obchodzi, to niech sobie uznaje, że zdobyła złoto i pobiła rekord, może to jej poprawi humor.
@alejandra15: No udowadniasz że jednak obchodzi, i to bardzo. Argument że "po co to powiedziała skoro nikogo to nie obchodzi" też mnie śmieszy, bo skoro nikogo nie obchodzi, to niech sobie gada, i tak gada w nicość, bo nikogo to nie obchodzi :D W końcu wolność słowa mamy podobno w tym kaczystanie? Kto wie, czy nie większą niż wcześniej, bo faktycznie można powiedzieć
Komentarz usunięty przez moderatora