Wpis z mikrobloga

• 5
@pani_Sylwia_z_1z10 mieszkałem na wsi i mieliśmy kiedyś taką fajną krowę. Była wspaniała, miła i przyjacielska. Zawsze jak ją widziałem, to mówiłem - cześć krowo, a ona machała do mnie uszami XD serio, na przemian lewym i prawym, ze dwa razy na sekundę i tak kilkanaście razy. Miała piękne i mądre oczy, lubiła głaskanie i przytulanie. Tęsknię w sumie za nią. Jak już była stara, to ojciec sprzedał ją do rzeźni... :(
  • Odpowiedz
  • 31
@pani_Sylwia_z_1z10 już teraz rolna jest tani a 35m2 domek na niej na zgłoszenie postawisz a jak zrobisz szkole rolnicza nawet takie online i dostaniesz papier zes rolnik to sky is the limit. Mój cel jest podobny, właśnie szukam działki blisko lasu, z widokiem na góry. Jestem z Nowego Sącza i góry widuje na codzień ale mieszkam w zatłoczonej okolicy i mam k.a ludzi dość. Chece ciszę, spokój i widoki i kurnik
  • Odpowiedz
@Erravi: a ja z Tarnowa i też szukam takiej działki. Obecnie mieszkam w bloku i w sumie nie byłoby tragicznie gdyby ludzie nie zachowywali się jak zwierzęta. Na dodatek z bloków ludzie zrobili sobie budy dla psów i jest taki magiel, że to już dla mnie za dużo. Temat działek obserwuję od dłuższego czasu i rolnicze w fajnych miejscach też potrafią sporo kosztować np. jeśli jest na wzgórzu z widokiem.
  • Odpowiedz