Wpis z mikrobloga

czy tylko ja uważam komentarze Joanny Jóźwik o wstrzykiwaniu sobie testosteronu za prostackie i chamskie?

Sportowca nie ocenia się tylko po wynikach, ale także po tym jak znosi porażki. Joanna Jóźwik postanowiła wylewać publicznie żółć i dyskredytować zwycięstwo innych, bardzo słabe zachowanie.

#rio2016 #oswiadczenie #przemyslenia #bieganie
  • 152
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@alejandra15: Powiedziała to co myślą i mówią w kuluarach wszystkie poza zwycięską trójką. Identycznie się wypowiada szósta Sharp ale oczywiście zauważasz wypowiedź tylko naszej.

https://www.theguardian.com/sport/2016/aug/21/lynsey-sharp-caster-semenya-rio-2016-olympics

I have tried to avoid the issue all year. You can see how emotional it all was. We know how each other feels. It is out of our control and how much we rely on people at the top sorting it out. The public can see
  • Odpowiedz
@sylwke3100: I po co mnie wołasz do tego gównoznaleziska, jak dla mnie może mieć i 10 żon, ale polska karynka dalej zachowała się jak karynka, obrażając swoje rywalki bo medal jej uciekł sprzed nosa, zamiast zrobić ostry raban jeszcze przed zawodami.
  • Odpowiedz
Nie zapominaj że można mieć wysoki poziom testosteronu ale ciało i mózg nie mieć wrażliwości na ten hormon.

@nowywinternetach: To się nazywa niewrazliwosc na androgeny jest rodzajem rzekomego obojnactwa męskiego i dotyczy mężczyzn o genotypoe XY i cześciowo żeńskim fenotypie.
  • Odpowiedz
dopiero w 2010 stwierdzono, że jest kobietą,

@lukglo86: A to dziwne obecnie źródła podają że posiada jądro/j---a. Jak tak to mogą ją najwyżej zakwalifikować jako chorego na obojnactwo o identyfikacji żeńskiej.
  • Odpowiedz
@alejandra15: a ja się nie dziwię rozgoryczeniu i złości, nie ma w tym żadnego chamstwa, bo to nie są oskarżenia bezpodstawne, wystarczy jedno spojrzenie. Jeżeli dla Ciebie "kobiety", które zajęły pierwsze 3 miejsca na nie zasłużyły w wyścigu KOBIET, wyglądają dla Ciebie jak KOBIETY i naprawdę nie widzisz NIC niepoprawnego w tym, że mają hormony męskie na poziomie wywalonym w kosmos, to masz prawo nazywać te komentarze chamskimi i prostackimi.
  • Odpowiedz
@alejandra15: czy ty widziałaś jak wyglądała zwyciężczyni biegu ??? Przecież odrobinę nawet nie przypomina kobiety. Budowa ciała faceta, a to że ktoś osądził, że to niby kobieta to powinien znaleźć nową robotę najlepiej taką w której nie trzeba łączyć wątków, albo gdzie nie będzie musiał nosić okularów.
  • Odpowiedz