czy tylko ja uważam komentarze Joanny Jóźwik o wstrzykiwaniu sobie testosteronu za prostackie i chamskie?
Sportowca nie ocenia się tylko po wynikach, ale także po tym jak znosi porażki. Joanna Jóźwik postanowiła wylewać publicznie żółć i dyskredytować zwycięstwo innych, bardzo słabe zachowanie.
Akurat w dzisiejszych czasach nie jest istotne co masz między nogami a czym się czujesz co widać na przykładach wielu państw zachodniego świata( ͡°͜ʖ͡°)
@sylwke3100: Najwidoczniej świadomość wzrasta, że ludzie rodzą się z problemami psychicznymi, mózgiem innej płci niż ma się ciało (albo bardziej to co między nogami, bo ciało może być przecież bardziej lub mniej przypasowane do płci) :>
@alejandra15: Ale taguj #rakcontent bo gadanie "sportowca ocenia się po tym jak znosi porażki" jest poziomu "tylko winny się tłumaczy. Obecny sport to wyścig firm farmaceutycznych i to właśnie go zabija, co igrzyska oglądamy zawodników którzy coraz mniej przypominają ludzi, teraz faceci biorą udział w kobiecych dyscyplinach, a jutro roboty będą brać udział we wszystkich. Lepsze jest uczciwe miejsce poza podium niż złoto zdobyte na oszustwie. Mam nadzieję
@alejandra15: napiszę tak, one nie muszą brać testosteronu bo mają męskie organy płciowe czytaj j---a które ten hormon wytwarzają. Także ktoś kto ma j---a nigdy nie będzie uznawany przeze mnie za kobietę...
@nowywinternetach: w punkt. W dodatku Jóźwik użalała się w wywiadzie, że Wambui (brązowy medal) jest 3 razy większa od niej. To co, powinno się wprowadzić dodatkowo kategorie dzielące na wzrost, żeby joasia miała szanse z wyższymi ( ͡°͜ʖ͡°) A już śmiać mi się chce, jak wykopki tłumaczą sobie wystąpienie tych zawodniczek "poprawnością polityczną". To ja tylko podam dwa kontrowersyjne przykłady z naszego podwórka, jeszcze z czasów, gdzie chyba
@YodaMonster: obejrzyj sobie kiedyś mecz tenisowy kogokolwiek z pierwszej 20-tki, posłuchaj wywiadów pomeczowych to zobaczysz jak się zachowują sportowcy z klasą, skoro dla ciebie takie zachowanie jak zaprezentowała Joanna Jóźwik są w porządku. Nie ujmuję jej zdolnościom sportowym, mówię że jest czas, miejsce i sposób na walkę z tym co jej się w jej dyscyplinie nie podoba. Prostackie i wulgarne komentarze, bo się właśnie przegrało są po prostu oznaką braku
@alejandra15: Jeśli uważasz, że w biegu kobiet mogą brać udział mężczyźni, to jest z tobą coś nie tak. Bakteria Karola Marksa zabiła w tobie rozum i godność człowieka.
@1984: a od kiedy to kultura osobista jest socjalistyczna? nie zrozumiałeś sensu mojej wypowiedzi i wkładasz mi w usta słowa, których nie powiedziałam.
Sportowca nie ocenia się tylko po wynikach, ale także po tym jak znosi porażki. Joanna Jóźwik postanowiła wylewać publicznie żółć i dyskredytować zwycięstwo innych, bardzo słabe zachowanie.
#rio2016 #oswiadczenie #przemyslenia #bieganie
@sylwke3100: Najwidoczniej świadomość wzrasta, że ludzie rodzą się z problemami psychicznymi, mózgiem innej płci niż ma się ciało (albo bardziej to co między nogami, bo ciało może być przecież bardziej lub mniej przypasowane do płci) :>
po to są konkurencie męskie i żeńskie żeby było uczciwie. to co się o--------a na tych igrzyskach to jest kpina z normalnych zawodników.
usuń konto
Komentarz usunięty przez autora
A już śmiać mi się chce, jak wykopki tłumaczą sobie wystąpienie tych zawodniczek "poprawnością polityczną". To ja tylko podam dwa kontrowersyjne przykłady z naszego podwórka, jeszcze z czasów, gdzie chyba
Nie ujmuję jej zdolnościom sportowym, mówię że jest czas, miejsce i sposób na walkę z tym co jej się w jej dyscyplinie nie podoba.
Prostackie i wulgarne komentarze, bo się właśnie przegrało są po prostu oznaką braku
@alejandra15: W takim razie najlepszym jest ten, ktory ciagle przegrywa i nie narzeka
@alejandra15: Jeśli uważasz, że w biegu kobiet mogą brać udział mężczyźni, to jest z tobą coś nie tak. Bakteria Karola Marksa zabiła w tobie rozum i godność człowieka.