Aktywne Wpisy
wapiti +38
Do całej tej dyskusji na temat KPO warto dodać, że Konfederacja jako jedyna partia nigdy nie chciała tych pieniędzy. Ponad 3 lata temu, gdy temat dopiero pojawił się w opinii publicznej, nikt nie podnosił, że jest to dług, który przyjdzie nam wszystkim spłacać. W rzeczywistości zaczęliśmy go spłacać jeszcze zanim w ogóle otrzymaliśmy te środki. Już wtedy wiedzieli, że pieniądze zostaną odblokowane dopiero po zmianie rządu, co rzeczywiście miało miejsce. Doskonale też

jmuhha +7
Czyli to działało tak, że:
-kupil spolke ktoś za 100k,
-dotacji dostał 500k,
Czyli jest 400k na plusie za państwowe moje i twoje pieniądze?
#kpo
-kupil spolke ktoś za 100k,
-dotacji dostał 500k,
Czyli jest 400k na plusie za państwowe moje i twoje pieniądze?
#kpo

Zainteresowanych zapraszam do obserwowania tagu #torunskiepapugi pod którym będę zamieszczał krótkie notki wraz ze zdjęciami.
Nasza działalność ma charakter komercyjny, nie przyszedłem tu jednak handlować papugami. Zainteresowanych odsyłam na olx.pl, stronę internetową oraz fanpage na facebooku (zapraszam do lajkowania/udostępniania nie wiem nie znam się).
Na sam początek specjalne pozdrowienia od jednego z naszych wychowanków, Flo - Amazonkę żołtoramienną (Amazona Barbadensis). Według redakcji magazynu "Nowa Exota" (nr 1/2016) prawdopodobnie jako pierwsi w Polsce rozmnożyliśmy ten gatunek (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
W jutrzejszym wpisie trochę o zdecydowanie najlepszej części pracy, czyli ręcznym wychowywaniu papuzich maluszków (。◕‿‿◕。)
#ptaki #zwierzaczki #zwierzeta #papuszkaboners #papugi #smiesznypiesek
źródło: comment_3fC2ebR4ptSg40QnIn7wyH3q0PjJNn00.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Torunskie_Papugi: to już wiemy w jakim mieście zacznie się inwazja papug.
http://www.wykop.pl/link/3304561/naukowcy-inwazja-papug-aleksandretty-w-polsce-jest-tylko-kwestia-czasu/
@
@Torunskie_Papugi: To
@Dddd: Amazonek mamy kilka gatunków, oratrixy również ale nie na sprzedaż (para lęgowa, może w przyszłym sezonie). Różnią się tym co wszystkie gatunki papug w obrębie rodzaju - umaszczeniem, wielkością, występowaniem, rzadkością no i oczywiście ceną. Ale rzecz upraszczając można powiedzieć, że ilością żółtego :)
@szczyp1orek: pewno z miljard
@grazwydas