Wpis z mikrobloga

Ej, robicie czasem tak w Messengrze czy innym Gadu Gadu, że piszecie sobie w jakimś Notatniku czy gdzieś treść do kogoś, potem ją przekopiowujecie i klikacie przez jakiś czas byle co, żeby udawać, że piszecie na bieżąco, czy tylko ja jestem taka s---------a?

• 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Shanny: Swego czasu myślałem, że jestem p----------y gdyż lubię suszarki dźwięk. Okazało się, że na fb są nawet takie grupy społecznościowe ;D

Odp. na Twoje pyt.: kiedyś tak robiłem, często natomiast teraz piszę zdania zanim rozmówca odpowie na moje pytanie/a i z reguły pasują do kontekstu i są trafne. Te np. napisałem przed Tobą ale srałem i nie zdążyłem wysłać.
  • Odpowiedz
@Shanny: ja muszę tak robić. Jak piszę z kimś na facebooku albo mirko i jestem w pracy, to mam pootwierane pełno zakładek i w jednej piszę wiadomość, a potem szybka akcja kopiuj wklej do messengera. I tak jakoś leci życie na krawędzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Shanny: W notatniku piszę, ale raczej nie udaję, że piszę na bieżąco. Częściej mam tak, że zacznę pisać i w trakcie dojdę do wniosku, że to co piszę muszę ująć w jakieś inne słowa i tak parę razy.
  • Odpowiedz
@Shanny: potwierdzam zdarzało mi się xD ale to naprawdę długie poważne wiadomości/wyznania bo jakby przez przypadek poszedł enter podczas takiego pisania nie daj Boże w stanie pre alpha wiadomości to byłby koniec świata i żeżuncja na wyższym levelu.
  • Odpowiedz
@Shanny: ja piszę w notatniku tylko dłuższe posty na forum i odpowiedzi na fb w tel (bez j------o messengera), bo ki djobeł wi, kiedy się przeglądarka sypnie ;)
  • Odpowiedz