Wpis z mikrobloga

Ej, robicie czasem tak w Messengrze czy innym Gadu Gadu, że piszecie sobie w jakimś Notatniku czy gdzieś treść do kogoś, potem ją przekopiowujecie i klikacie przez jakiś czas byle co, żeby udawać, że piszecie na bieżąco, czy tylko ja jestem taka s---------a?

• 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Shanny: nie, ale jak czasem piszę na jakimś badoo z różową i kolejny raz dostaje standardowe pytanie które słyszałem już od 30 innych to wklejam standardową odpowiedź i klikam przez kilka sekund żeby nie wyszło że jestem botem
  • Odpowiedz
@Shanny: ja mam czasem tak że piszę jakąś dłuższą wiadomość a w tym czasie druga osoba zdąży napisać coś zupełnie innego w innym temacie więc sobie wycinam treść wiadomości żeby na to odpisać i dopiero po jakimś czasie wklejam, ale wtedy też tak chwilę klikam żeby nie wyglądało że tak w sekundę to napisałam
  • Odpowiedz
@Shanny: nie mam takich problemów, piszę na klawiaturze na bieżąco ( ͡° ͜ʖ ͡°) Takie pisanie w Notatniku ma sens jedynie na forach jak czasem coś się odświeży, s-------i, zamknie karta i długi post idzie się j---ć.
  • Odpowiedz
@Shanny: Jak wiem, że będę wysyłała komuś dłuższą treść, jakieś podsumowanie, wspomnienie itp, to piszę to w notatniku, bo za bardzo stresowałaby mnie opcja, że niechcący wyślę wiadomość przedwcześnie, albo, że ta osoba włączy okienko rozmowy i będzie widziała, że piszę.
  • Odpowiedz