Aktywne Wpisy

Tyrande +436
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +105
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

W sumie to jestem nawet zdecydowany nad kupnem ale jak tak czytam o problemach z płynnością to odechciewa mi się kupować konsoli i myślę nad inwestycją w PC
Jak to jest z tym frame ratem? Czy faktycznie są takie spadki? Patrzyłem filmiki na YT i momentami Wiedźmin 3 spadał do 20 klatek.
Jakoś drażni mnie fakt tego, iż gra nie będzie miała stabilnych 30 klatkUF. Nie mam fazy nad tym aby pobierać mody i upiększać grę do momentu aż spale chaupe....zwyczajnie chciałbym usiąść i pograć bez zbędnych nerwów.
Czy na konsoli ten problem mnie faktycznie dotknie? Będą nerwy? i rzucanie padem ścianie bo gra będzie ścinać?
Warto kupić PS4? a może poczekać na wersje NEO? Czy najlepszym rozwiązaniem będzie kupno PC? Nie jestem też jakimś zapalonym graczem( w sumie jak miałem PC-ta który domagał to orałem we wszystko co tylko możliwe) dlatego nie wiem czy jestem niedzielnym graczem czy nie xd
Otwieram dyskusje i biore po 200zł z konta każdej drużyny i słucham Państwa
#ps4 #konsole #gry #gamming #dyskusja #pytanie #pcmasterrace #colepsze
Kup używane PS4, ograj kilka fajnych tytułów, NEO w przyszłym roku najwcześniej. Gry na PS4 są płynnej i grywalne, póki co jedyny wyjątek - Just Cause 3 który po patchu zaczął tak zamulać, że przestałem grac. W takim wiedźminie dropów doświadczałeś w praktyce raz na 3 godziny i to nie boli tak jak Ci się wydaje. Kupuj,
Pamiętaj że na filmikach z YouTube masz krótki fragment
@gappaz: