Aktywne Wpisy

Brojogan +143
Duma was rozpiera wyborcy Tuska? Za pieniądze z kpo nie będzie odbudowy po plandemii, będziecie ratowali klimat.
źródło: 1000009429
Pobierz
iErdo +1265
Bożu, czekałem na niego z 2 godziny, aż usiądzie na tej gałązce, którą ja chcę i którą ja wybrałem
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko zimorodkowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
Obserwuj mój tag #pixerdo po więcej autorskich zdjęć
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko zimorodkowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
Obserwuj mój tag #pixerdo po więcej autorskich zdjęć
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #
źródło: 20240428_092412
Pobierz

Odzyskuję dane za pomocą DDRescue-GUI i jest problem.
Było tak: doszło do 90 bad sectors, potem zmniejszało się i doszło do 0 bad sectors, potem znów rosło do 8 bad sectors. I teraz dłuugo już się tego trzyma.
Co zrobić?
źródło: comment_SwYuBVlHzTzGVZPTgYWYKEm8J8GPBwhP.jpg
PobierzAlbo czytałem że logi są(ustawiłem żeby były) i wtedy można niby kontynuować. Czy jeśli kliknę
Aborta jutro od rana włączę znowu to będzie kontynuowane od tego miejsca czy będzie tak jakby od nowa?I co jeśli będzie "dupa", czy mogę odczytać tą odzyskaną część danych? Chodzi o plik wideo.
Obraz płyty img nie mogę zamontować(chyba dlatego że jest w trakcie).
źródło: comment_xRenm8xAGEVE4SFtv3KfMsA7MRrfBH2K.jpg
PobierzNie da się go nawet zamontować. Może trzeba innym programem.