Wpis z mikrobloga

@waginator
@No25
Bo już nie idzie słuchać waszych rozkmin i płaczow. Tam są okna które znieksztalcaja foto i tyle nie wiem czemu szukacie wszędzie sensacji... I powiedz mi gdzie ta Wisła się tak blazni? Bo wg mnie zrobili ruch na plus i czas zweryfikuje jak na tym wyjdą. Nie mają sensu takie dyskusje chyba ze jesteś januszem który idzie tylko na mecz żeby się #!$%@? a Śląsk dawał darmowe piwo bo zgoda
@Ammon: @PawlikusOKS: @Polska5Ever: Ale to jedyne co im to daje.

Klub bankrutuje (pracownicy nie dostali pensji), piłkarze łomot, FC pogonione, kto nie z WSH ten przeciwko Wiśle, pikniki na mega kosie z WSH, stara banda odbiła od tematu, a jedyną korzyścią jest, że mogą się bujać po Polsce w bandzie w 300 z którą się jak ktoś ustawi to raz na rok ;)

Postawili wszystko na jedną kartę, a
@Polska5Ever: Jak nie widzisz, że Wisła błaźni się oświadczeniami, jakimś akceptowaniem barw Lechii, tłumaczeniami, że wierność to obowiązuje ale tylko w sytuacji X i Y, pogonieniem/zamknięciem sporej liczby FC, paleniem barw z szafy przez jakiś janków, wpuszczaniem układu chuligańskiego jak zgody do siebie na młyn razem z jego zgodami, jeżdżeniem na Partizan, w ogóle kumanie się z niedawnym wrogiem co robi też chociażby Elana z KKSem Kalisz co dla mnie osobiście
@Ammon: Legia to akurat w tej kwestii jest mocno przeciętna ;)
@AndrusZgc: na młyn weszliśmy bo na sektor mieliśmy dostać tylko 1000 biletów ;)
5-6 wyjazdów gdzie patusy się #!$%@?ą razem i zobaczysz jaka będzie zgoda. Już wczoraj to było widać w Krakowie i pod stadionem.
@Polska5Ever: No wiadomo, ale patus patusem, wyjazdowicz wyjazdowiczem. Mam przykład Olkusza i Bukowna z którym trzymałem i nadal kontakty zostały. Normalni odpuścili a jeżdżą teraz takie wynalazki, że szkoda gadać. Typ specjalnie dla protestu zrobił sobie dziarę TKWM a tydzień później pojechał na Ruch-Wisła Płock ( ͡° ͜ʖ ͡°) no i clue problemu - to jest dobry ruch dla ekipy a zwykli wyjazdowicze, szalikowcy którzy stanowili trzon,
@AndrusZgc: wyznaczamy nowe trendy :)
nie porównój nas do koalicji ksgks bo my nie robiliśmy układu z Wisła bo nie dawaliśmy komuś rady.
I widzisz ty wylewasz swoje żale w necie a ci co jeżdżą i działają mają to po prostu w dupie, wiesz że do ciebie nic nie mam ale wszystkie te płacze na wszelkich portalach to głównie nasze kosy i ludzie z WKS/Lechia. Wygląda to tak jakby mieli mega
@Polska5Ever: Nie no fakt mnie też dupa piecze bo jednak to była moja ulubiona zgoda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z KSG-GKS porównanie było jak napisałem z pozycji robienia z kimś sztamy gdzie wcześniej była kosa, to, że jesteście od nich silniejsi nie ulega wątpliwości chociaż z punktu widzenia narodowego bliżej mi do Górnika czy Gieksy odnoszących się do polskości.
I też właśnie Ci co działają i jeżdżą