Aktywne Wpisy

zbrodnia_i_kawa +23
Jestem załamana. Laska zaszła w ciążę z chłopakiem, niby była rozmowa o dzieciach, o małżeństwie, przyszłości szerokopojętej. On najpierw mówi, że no fajnie, fajnie, dzidziuś. A po kilku godzinach przychodzi do niej, popłakał się i mówi, że on jednak nie da rady, że się muszą rozstać. Znowu, wielka niespodzianka, że seks przyniósł dziecko i co zrobić, no naprawdę, szok i niedowierzanie.
Panowie! Serio?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Panowie! Serio?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki

snorli12 +66
Dlaczego każda kobieca piosenka jest o uczuciach, związku, miłości, zdradzie ewentualnie seksie? #pytanie #pytaniedoeksperta #muzyka #radio #roxiecarbon #sanah

Co się stało z najprawilniejszą flagą wiślaków? (na górze młyna)
Info telefoniczne
Komentarz usunięty przez autora
@No25
Bo już nie idzie słuchać waszych rozkmin i płaczow. Tam są okna które znieksztalcaja foto i tyle nie wiem czemu szukacie wszędzie sensacji... I powiedz mi gdzie ta Wisła się tak blazni? Bo wg mnie zrobili ruch na plus i czas zweryfikuje jak na tym wyjdą. Nie mają sensu takie dyskusje chyba ze jesteś januszem który idzie tylko na mecz żeby się #!$%@? a Śląsk dawał darmowe piwo bo zgoda
@Polska5Ever: Nie mogłeś tak odpowiedzieć od razu bez #!$%@??
Klub bankrutuje (pracownicy nie dostali pensji), piłkarze łomot, FC pogonione, kto nie z WSH ten przeciwko Wiśle, pikniki na mega kosie z WSH, stara banda odbiła od tematu, a jedyną korzyścią jest, że mogą się bujać po Polsce w bandzie w 300 z którą się jak ktoś ustawi to raz na rok ;)
Postawili wszystko na jedną kartę, a
@AndrusZgc: na młyn weszliśmy bo na sektor mieliśmy dostać tylko 1000 biletów ;)
5-6 wyjazdów gdzie patusy się #!$%@?ą razem i zobaczysz jaka będzie zgoda. Już wczoraj to było widać w Krakowie i pod stadionem.
nie porównój nas do koalicji ksgks bo my nie robiliśmy układu z Wisła bo nie dawaliśmy komuś rady.
I widzisz ty wylewasz swoje żale w necie a ci co jeżdżą i działają mają to po prostu w dupie, wiesz że do ciebie nic nie mam ale wszystkie te płacze na wszelkich portalach to głównie nasze kosy i ludzie z WKS/Lechia. Wygląda to tak jakby mieli mega
Z KSG-GKS porównanie było jak napisałem z pozycji robienia z kimś sztamy gdzie wcześniej była kosa, to, że jesteście od nich silniejsi nie ulega wątpliwości chociaż z punktu widzenia narodowego bliżej mi do Górnika czy Gieksy odnoszących się do polskości.
I też właśnie Ci co działają i jeżdżą