Aktywne Wpisy

zbrodnia_i_kawa +30
Jestem załamana. Laska zaszła w ciążę z chłopakiem, niby była rozmowa o dzieciach, o małżeństwie, przyszłości szerokopojętej. On najpierw mówi, że no fajnie, fajnie, dzidziuś. A po kilku godzinach przychodzi do niej, popłakał się i mówi, że on jednak nie da rady, że się muszą rozstać. Znowu, wielka niespodzianka, że seks przyniósł dziecko i co zrobić, no naprawdę, szok i niedowierzanie.
Panowie! Serio?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Panowie! Serio?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki

snorli12 +74
Dlaczego każda kobieca piosenka jest o uczuciach, związku, miłości, zdradzie ewentualnie seksie? #pytanie #pytaniedoeksperta #muzyka #radio #roxiecarbon #sanah

Co się stało z najprawilniejszą flagą wiślaków? (na górze młyna)
Dziwię się tylko Elanie bo zrobili mega ryzykowny krok i czuję, że niedługo będą tego żałować :)
Dokładnie Resovia to chyba większy przykład #!$%@? niż Wisła, ciekawi mnie jak będą się prezentowali w nowym sezonie bo pewnie tam też sporo osób sobie odpuści. Z Unią dokładnie mam takie same wnioski, ciekawi mnie co dalej
Komentarz usunięty przez autora
Elanka może mieć nie tak źle, bo Olimpia Grudziądz to jak wiemy to FC Widzewa.
@AndrusZgc: Jak wytłumaczysz fakt że wczoraj ten niemiecki Ruch odśpiewał 2 zwrotki hymnu? :D
@Frontal:
A o Elane się nie martwcie. Nie raz już pokazali jak charakterna ekipą są. Nawet jak przegrali z Lechem, to przynajmniej wyszli a w dobie dzisiejszych kalkulatorów chyba bardziej szanuje wyjście i dostanie #!$%@? niż jechanie na jakiejś mitycznej formie.
Bronie nie bronie, znamy swoją wartość, jak prześledzisz moje posty albo popytasz reszty to nie raz potrafiłem przyznać nawet wrogiej ekipie i być obiektywnym więc nie zarzucaj mi tu takich rzeczy :P
Komentarz usunięty przez moderatora