Wpis z mikrobloga

@Polska5Ever ja za to słyszałem, że z Wisłą to zaczęło się od Jaworzna i chyba nikt nie sądził, że to tak daleko zajdzie.
Dziwię się tylko Elanie bo zrobili mega ryzykowny krok i czuję, że niedługo będą tego żałować :)
@AndrusZgc: @zajelimilogin: @Polska5Ever: Jest Różnica między naszą zgodą KSGKS a WRWE. Nasza "kosa" z Górnikiem była dosyć martwa. Bardzo mało wspólnych terenów na których coś się działo ( Mysłowice Wesoła, trochę Małopolski) więc i nastroje anty opadły. Trzy letni układ chuligański potem przybita zgoda. W WRWE dzieje się to bardzo szybko, jeszcze w maju wyzwiska,potem mecz na Cichej itd. Nie oceniam tego układu,ze strony Ruchu świetna decyzja bo nic
@Frontal:

Generalnie Wisłą to tam #!$%@?, dla mnie największym #!$%@? jest działanie Resovii. Do tego śmieszy mnie #!$%@? Unii Oświęcim przez obie ekipy, tutaj układ z Ruchem,wpada im Wisła, a teraz zostali sami ;)

Dokładnie Resovia to chyba większy przykład #!$%@? niż Wisła, ciekawi mnie jak będą się prezentowali w nowym sezonie bo pewnie tam też sporo osób sobie odpuści. Z Unią dokładnie mam takie same wnioski, ciekawi mnie co dalej
@Frontal: Kiedyś z Wolbromia na Gieksę nawet do 100 osób potrafiło pojechać, w ekstraklasowych ekipach nie jeden "dobry" FC nie osiągnął takich liczb więc potencjał macie. Dzięki za odpowiedź!
@akwajuk21: Pewnie chodzi o to, że w tej części Polski wystawiają się silnym ekipom które przez to będą na nich naprawdę cięte - Lech, ŁKS, Zawisza, Lechia, Stomil. Nie wiem jak Elana do Stomilu, ale do Zawiszy, ŁKS-u, Lechii, Lecha nie ma w ogóle podjazdu.
@akwajuk21: Pisząc że Olimpia Grudziądz to FC Widzewa pokazujesz tylko swój brak wiedzy xD
@AndrusZgc: Jak wytłumaczysz fakt że wczoraj ten niemiecki Ruch odśpiewał 2 zwrotki hymnu? :D
@Frontal:
A o Elane się nie martwcie. Nie raz już pokazali jak charakterna ekipą są. Nawet jak przegrali z Lechem, to przynajmniej wyszli a w dobie dzisiejszych kalkulatorów chyba bardziej szanuje wyjście i dostanie #!$%@? niż jechanie na jakiejś mitycznej formie.
@Polska5Ever: No właśnie zdziwiony jestem hehe ale to mega na plus mam nadzieje, że znikną kompletnie u Was nawiązania do separatyzmu, wiem, że macie swoje podziały ale sam przyznaj, że z krzewieniem polskości to u Was średnio, raczej eksponowana jest śląskość, RAŚ, jakiś mityczny "Naród Śląski" - nawet macie taką flagę, czy nawiązania do separatyzmu "Śląscy Ekstremiści" czy "Dziś Kosovo - Jutro Śląsk" czy gwizdanie na hymn swego czasu, robią swoje.