Wpis z mikrobloga

• 0
@ryzu nie rozumiem tych wszystkich pismaków... jeśli Mourinho powiedział że ściąga 4 zawodników i koniec to po co dalej męczą te ploty?
  • Odpowiedz
@rafkit:

We made a nucleus of four positions as priority to give a certain balance to the squad, and a push in terms of quality that I want,

To nie oznacza 4 i koniec. No i chyba nie myślisz, że nawet gdyby to powiedział, to odpuściliby 2 tygodnie pisania o tym, jak United chce ściągnąć połowę piłkarskiej Europy.
  • Odpowiedz
@nocny_marek: Według wiki prawie 33.. niby Rojo może grać na środku, ale chyba wszyscy wiemy czym to się może skończyć. Obrońca na ławkę by się przydał, ale trochę szrotu sprowadzone ostatnio już było do United. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@ryzu:

– Jeśli zainteresowanie faktycznie istnieje, czuję się zaszczycony tym, że jestem przymierzany do takiego klubu jak Manchester United – powiedział 32-latek w rozmowie z portugalskim portalem „Mais Futebol”.

– Mam jednak kontrakt z Southampton. Skupiam się na swojej pracy, chcę rozegrać świetny sezon. Nie zaprzeczę, że Manchester United jest jednym z największych klubów na świecie i dlatego wymienianie mojego nazwiska obok niego mnie cieszy. Do bycia zawodnikiem
  • Odpowiedz
@ozo989: @nocny_marek: o co chodzi z tym safari?? ((oo))
@Reste: ja słyszałem coś w stylu : Woodward wykonał zadanie w 75% został jeszcze jeden zawodnik... mogę się założyć, że żaden zawodnik do 1 składu już nie dołączy
  • Odpowiedz
@rafkit: Ciekawe. Nawet nie dostałem powiadomienia, nowy wykop trzyma poziom.

The market will be open. There is something that is important that the players that I keep are all happy. You never know what can happen after that. There is the fundamental market and a supplementary market. When we finish the fundamental, I breathe. Then let's see what happens. We are doing well, we are getting the players we want
  • Odpowiedz