Aktywne Wpisy

gluchowsto +134

Linnior88 +1
#przegryw czy jest możliwe poznać faceta który jest PRAWDZIWYM INTROWERTYKIEM a nie takim wanna be ? Który nie ma koleżanek z którymi chodzi na piwko i non stop pisze mimo że się deklaruje jako wielki introwertyk ale ciągle gdzies lata ? Ja jestem piwniczara bardzo rzadko gdzieś chodzę i za cholerę nie mogę poznać takiego typa

Mogę odpisać z dwóch perspektyw:
Linux (Ubuntu 16.04):
- Słabe wsparcie dla portu thunderbolt: przez długi czas nie działało wyświetlanie obrazu wysokiej rozdzielczości. Na szczęście HDMI działało (choć z zamiast 60Hz było mniej)
- Słabo bateria trzyma, tz nie ma tak zaawansowanego profilowania jak pod Windowsem, mimo to w trasie udawało mi się popracować ok 2-3h programowania/kompilowania.
- Reszta systemu ładnie działa
- Bardzo podstawowe wsparcie dla dotykowego
Komentarz usunięty przez autora
CPU: i7-6700HQ, nominalne taktowanie 2.6Ghz
Odpaliłem Prime95 w stress test, procesor wskoczył na:
- 3.1Ghz dla 8 wątków
- 3.2-3.3Ghz dla 2 wątków
- 3.4-3.5Ghz (niestabilne) dla 1 wątku
W sumie to podobnie rezultaty jak w artykule: http://www.ultrabookreview.com/8839-intel-core-i7-6700hq/
Poniżej zrzut z Synergy. Mozna zmienić rozmiar okienka, wiec koniec końców widać co tam jest.
Jak spoglądnąłem blizej to okazalo sie ze gniazdo jest lekko przesuniete wzgledem otworu w obudowie, spowodowalo to to, ze bolec Jack nie siedzial w gniezdzie prawidlowo. Udalo mi sie to naprostowac przy