Wpis z mikrobloga

@M4ks: oj nie hejtuj, sa najtańsi. Właśnie dla takich lotniczych świrów to spoko linia na takie krótkie wycieczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dziobnij raz zrobiłem tak samo ( )
  • Odpowiedz
@M4ks: Aj, nie gadaj juz. Poziom obsługi, komfort itd liczy sie na długich trasach a nie na lotach krajowych czy krótkich m-narodowych, gdzie lata sie w zasadzie dla przyjemności, zeby popatrzyć przez okno i poczuć przeciążenia.
  • Odpowiedz
@dziobnij: to ja już wolę tę jazdę pociągiem. Al najlepiej takim z klasycznymi przedziałami i w nocy. Od kiedy prowadzę dorosłe życie i nie mam zniżek studenckich to niestety luksus ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@bertexon: Z GDN :)
@M4ks: Tak, lubię latać Ryanairem. Siedzę przy oknie i podziwiam widoki. Nie będę dopłacał kilkudziesięciu/kilkuset złotych do innych linii tylko po to, aby polatać 50 minut.
@verex: I ty mnie rozumiesz :)
@gOOrcio: Taka praca byłaby dla mnie idealna, tym bardziej, że nie mam rodziny.
@geuze: Trzeba było zostać doktorantem, to miałbyś zniżki XD Tak poważnie sam też
  • Odpowiedz
@gOOrcio: ja ostatnio środkowy wschód i skandynawia, więc różnorodność jest ( ͡° ͜ʖ ͡°) najbardziej mnie wkurzają przesiadki bo KRK to kurnik a nie lotnisko i nic kurde nie lata bezpośrednio, więc Frankfurt, Monachium, Wiedeń albo Warszawa jako pierwszy przystanek z reguły :/
  • Odpowiedz