Aktywne Wpisy
Przydupaska +11
Jak opanować nerwy podczas egzaminu na prawo jazdy? Zdaję już chyba setny raz i ciągle się stresuję. Ręce na kierownicy latają, lewa noga też żyje swoim życiem:/ Przez to wszystko nie jestem w stanie zrobić jakiegokolwiek precyzyjnego manewru. Każdy egzamin kończy się porażką i mimowolnymi wymiotami (raz nawet nie zdążyłam dobiec do toalety w Wordzie. Pomocy!
#prawojazdy #pomocy #pytanie #kiciochpyta
#prawojazdy #pomocy #pytanie #kiciochpyta
Tajlosfit +92
Może mi ktoś wytłumaczyć, dlaczego w internecie zbiera się na wóz strażacki, który powinien być sfinansowany z podatników? Dlaczego straz pożarna nie ma pieniędzy na wóz strażacki? #zrzutka
#podroze #podrozujzwykopem
Pochodzić trzeba nawet po samolocie, żadne stanie w kolejce zdrowiu nie pomoże.
Komentarz usunięty przez autora
@4kroki: raczej nieprawda. Miejscówki masz przypisane więc nie ma sensu się pchać, a w dodatku jeszcze mi się nie trafiło by wylosowało miejsca nie obok siebie.
No ale lecąc samemu można to ogarnąć i nie trzeba stać w tych PRLowskich kolejkach :)
Wtedy biezesz swojego bezcennego ipada, telefonik, gazete i picie na kolanka a plecak, czy co tam podrecznego miales #!$%@? jak ziemniaki z cala reszta, nie wazne ile elektroniki masz tam pochowane.
Ale janusze latania podchwytuja temat,
@AvantaR: Za co i od kogo dostałeś 160 plusów? W tanich liniach od dłuższego czasu jest pełna rezerwacja miejsc przed lotem - podczas kupna biletu (Wizz) lub odprawy (Ryan)
@marcinsa12: w Rayanairze masz mały i duży bagaż kabinowy. wezmą tylko duży, a nawet jak masz tylko owy, to na upartego możesz wyciągnąć laptopa, czy co tam masz i wziąć jako mały podręczny ze sobą ( ͡° ͜ʖ ͡°) no po prostu nie ma szans udowodnić, że to ma sens
Po prostu tracę wiarę w ludzi widząc masowo plusujących wpis, w którym napisane info jest nieprawdziwe. Ot klikają plus bo coś gdzieś zobaczą i przeczytają.
Komentarz usunięty przez autora
@AvantaR: Przestan byc cebulakiem i wykup rezerwowane miejsca (dodatkowy bonus to normalna ilosc miejsca na nogi).
@M4ks: co to za linie? Nigdy się z czymś takim nie spotkałem.
@tymeek: eeeeee.... Gdzie niby woza busem? Nie spotkałem sie nigdzie poza tanimi liniami w Europie
@M4ks: co to za linie? Nigdy się z czymś takim nie spotkałem.
@NieRozumiemIronii: BA, Virgin atlantic
@AvantaR: w Ryanie juz dawno są miejsca rezerwowane, nie wiem jak Wizzair
Zagadka rozwiązana, zamykam temat.
@EloBaza: na całym świecie tak jest, od Chin po USA więc nie wiem po co ciśniesz po Polakach ;)
Popularne tanie linie, jak Wizzair, Ryanair czy (sporo lepsze) Norwegian, już od jakiegoś czasu mają normalnie numerowane miejsca. Ludzie i tak stoją o_O
@M4ks:
Hm? Jakimi normalnymi liniami leciałeś? "Rzędami" to nigdy nie widziałem żeby wyczytywali -- ani w LOT, ani w Emirates, ani w Quantas, ani Air France, ani paru innych,
@Wilier: Są jeszcze miejsca pod fotelem i torby z wizzaira tam się mieszczą, z ryana już nie. Poza tym w ryanie i wizzairze miejsca są od razu przyznawane przy odprawie. Imo to głupota, nigdy nie czekam bo po co, a nawet jak mi wezmą bagaż