Aktywne Wpisy

fiir +4

litka_ +160
Kolejny przypadek bezmyślności ludzi. Bo przecież pimpek nie gryzie, bez kagańca, bo po co, smycz też powinni zdjąć bo jest niepotrzebna, nie?
A potem jest płacz, gdy kogoś pogryzie.
Kocham debili.
#bekazpodludzi #pitbull #pies
A potem jest płacz, gdy kogoś pogryzie.
Kocham debili.
#bekazpodludzi #pitbull #pies

Pracuje w małej firmie i ani dnia urlopu nie brałem od... bardzo dawna. Dzisiaj poszedłem na wypoczynek na tydzień. Wcześniej (o tydzień) złożyłem wniosek urlopowy z zakresem dni. O, jak się zdziwiłem, gdy zadzwonił kierownik i mówi, że nic nie wie (wysłałem mu skan tego samego dnia i na dodatek, składałem wniosek siedząc obok niego...). Kazał mi przyjść do pracy i to załatwić, bo "on zarobiony hurr durr". W końcu zadzwoniłem do szefa, który powiedział, że martwi się o mnie, że nie potrafię prostych rzeczy załatwić, że nie wie nic o sytuacji (każdy wniosek musi przejść po przesłaniu przez kierownika przez jego ręce) i ogólnie to dobra zapowiedź wręczenia wypowiedzenia niedługo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Teraz siedzę tutaj, na niby-urlopie, #!$%@?, że w pierwszy dzień urlopu już inba i problemy, bo góra nie umie sobie przekazywać informacji.
[ #zalesie ##!$%@? ]
Chłopie, jeśli jesteś specjalistą posiadającym unikalne zdolności na rynku to tym bardziej masz pozycję negocjacyjną, by jechać na spokojny urlop i mieć #!$%@?. Nie
Teraz pracuje w firmie ok 50 osobowej. Urlop to świętość-jak zlozyles
Dokładnie tak mam.
@klikus: Na stażu nie jestem. W zarządzie też nie. Jeszcze. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Komentarz usunięty przez autora