Wpis z mikrobloga

#webdev #woocommerce #payu i trochę #programowanie
Drogie Mireczki, integrowaliście kiedyś sklep na Woocomerce z "płatnościami cyklicznymi"? Są jakieś gotowe pluginy do tego typu rozwiązań które obsługują polskich operatorów płatności (PayU, przelewy24)? Jeśli nie to macie może jakieś materiały które mogą mi w tym pomóc?
Tak, wiem Wordpress nadaje się tylko na blogaska a nie na sklep ale to nie mój wybór tylko wybór klienta.
Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ale to nie mój wybór tylko wybór klienta

@tajemniczy_don_pedro: przykra sprawa ,że nie jesteś autorytetem dla swoich klientów :/
To tak jakbym zamówił hydraulika a następnie patrzył mu podczas pracy na ręce mówiąc jak ma wykonać swoja prace.

PS: klienci chcą, bo w większości przypadków nie słyszeli o niczym innym niż Wordpress i twoja w tym głowa, aby im tłumaczyć, że to zły pomysł.
Wordpress kojarzy się im z tym
  • Odpowiedz
@thesigner: Dzięki, te rozszerzenia już widziałem. Wszystko pięknie tylko nie obsługują tych operatorów płatności których potrzebuje.
@Bozyszcze: No wiesz w większości wypadków WP pozwala na w miarę szybkie zrobienie czegoś działającego przy czym problem pojawia się gdy trzeba ogarnąć coś niestandardowego.
  • Odpowiedz
To tak jakbym zamówił hydraulika a następnie patrzył mu podczas pracy na ręce mówiąc jak ma wykonać swoja prace.

@Bozyszcze: Ja bym to porównał do sytuacji, że klient zainwestował dorobek życia w ciasne mieszkanie w bloku, a tu hydraulik mu opowiada o rezydencji nad jeziorem i zastosowanych tam możliwościach usprawnienia instalacji wodnych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz