Wpis z mikrobloga

Ostatnio w pracy dostaliśmy zgłoszenie na naprawę gwarancyjną zmywarki o treści:

Ze zmywarki wydobywa się dziwny zapach.

Niby wszystko ok, normalne zgłoszenie które nawet nie jest usterką, najczęściej ludzie zaniedbują sprzęt i tyle. Jednak nie tym razem.

Trochę #heheszki i #pracbaza
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@420przez3:

Ja p------e opy byłem przed chwilą wymienić w opony na zimowe w moim tico co odziedziczyłem po dziadku rok produkcji 1998 xD bo od jutra ma być śnieg i lód. Jestem s---------ą i sam bym sobie z tym za c---a nie poradził więc podjechałem do takiego warsztatu w mojej okolicy, który zajmuje się wyważaniem kół, wulkanizacją itd. W tej części roku zajmują się głównie wymianą opon właśnie bo s--------n
  • Odpowiedz
@420przez3: kiedys pracowalem w hotelu. Przewijalo sie troche luda, nie powiem. Rozne rzeczy dziwne tez widzialem, zwiazane z gownami rowniez. Oprocz żydowskiej młodzieży ktora potrafila wysmarowac gownem lazienke, bardziej rozpierdzielal nas w miare regularny klient, jakis prorektor nawet, ktory lubil zstawiac bobki pod prysznicem ;) Mniej lubily to panie sprzatajace, a koles udawal ze nie wie o co chodzi, chyba w koncu przestali go przyjmowac ;)
  • Odpowiedz