Aktywne Wpisy
PolskiMoc +53
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

IbraKa +463
Bardzo dziękuję miłemu Mirkowi @Owlosiaty-Dzik za spełnienie moich marzeń, nawet nie zrobiłeś mi dobrego dnia, a dobry cały tydzień. Przywiózł mi banknoty z oceanicznego państwa Vanuatu o nominałach od 200 do 5000 vatu wykonane w całości z plastiku (polimeru), oraz zarąbisty magnes z wizerunkami banknotów i monet. Zawsze marzyłem je posiadać w kolekcji, ale przez 14 lat zbierania banknotów z całego świata jakoś nigdy nie miałem okazji ich zdobyć, ponieważ w
źródło: 1000059579
Pobierz

Używa ktoś na codzień do webdevu(może w przyszłości nawet coś do pisania w Swifcie) MacBooka 12''? Wydajnościowo daje radę, nie throttluje przy podstawowych czynnościach? Mam okazję zakupić model w cenie nowego Air 13'' i zastanawiam się czy warto.
@qbol1234: Kompletnie inny zamysł, temu MacBookowi 12" bliżej do tabletu z klawiaturą, niż do laptopa... zobacz jakie to ma podzespoły... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Beka beką, ale nawet na pro część animacji css doświadcza frame-dropów i jeszcze nie zdiagnozowałem przyczyny. Na moim starym lapku z i7 i jakimś radeonem nie było problemów więc przypuszczam że po prostu jest za słaby.
@kliknij_tutaj: Żaden nie ma, ale to i tak słaby układ.
na codzień do webdevu
@kliknij_tutaj: core m jest wydajniejszy od układów arm czy intelowskich z serii Z, jeszcze sporo czasu upłynie nim będą szybsze od serii y, a Intel też nie śpi.