Pamiętam, że wracałem wtedy z mamą z jakiejś wycieczki autokarem. Przy granicy polsko-czeskiej zatrzymaliśmy się w KFC i były tam zestawy dla dzieci z pokemonami (było to w momencie, gdy pokemony dopiero wchodziły do polskiej tv więc nie widziałem jeszcze żadnego odcinka). W zestawie dostałem figurkę Golema i tak już został w moim serduszku.
@rales: Ponyta, jak większości dziewczynek w mojej klasie.Tylko jedna miała taki tazos, jak w końcu udało mi się go wygrać, to był szpan ( ͡°͜ʖ͡°) Ale Psyduck zawsze najbardziej mnie rozśmieszał ʕ•ᴥ•ʔ
@rales: Hypno Zawsze dawałem mu w pierwszej generacji TM42, czyli Dream Eater i rozwalałem wszystkich po kolei. Najpierw Hypnosis, a potem Dream Eater.
@rales: Charmeleon. Ten Asha był strasznym leniem i #!$%@?, no pokemon idealny ( ͡°͜ʖ͡°) no i oczywiście Slowpoke, taki mój spirit animal, a na dokładkę Magikarp, bo jest zajebisty.
Czy masz swojego ulubionego pokemona?
Moim ulubionym pokiem z dziecinstwa jest Golem.
Pamiętam, że wracałem wtedy z mamą z jakiejś wycieczki autokarem. Przy granicy polsko-czeskiej zatrzymaliśmy się w KFC i były tam zestawy dla dzieci z pokemonami (było to w momencie, gdy pokemony dopiero wchodziły do polskiej tv więc nie widziałem jeszcze żadnego odcinka). W zestawie dostałem figurkę Golema i tak już został w moim serduszku.
Zawsze dawałem mu w pierwszej generacji TM42, czyli Dream Eater i rozwalałem wszystkich po kolei. Najpierw Hypnosis, a potem Dream Eater.
No ale gardevoir (づ。◕‿‿◕。)づ