@poroniony_: Jezu chryste jak to się pięknie kręciło. Pamiętam jak gdzieś w trawie znalazłem takiego zajebistego z metalowymi krawędziami to szacun u małych sebków sięgnął zenitu XD
@poroniony_: + super glue i ulepszanie o dodatkowe pierscienie ( ͡°͜ʖ͡°) najlepsze były te z metalowymi obreczami i kamieniami do zapalniczek po bokach, iskry szły az miło
@poroniony_: rozkręcałem i modernizowałem. Byłem mistrzem, dużo razy dostałem odmowę pojedynku poprzez moje "nieczyste" zagrania wynikające z metalowych, customowo docinanych płytek przez dziadka ( ͡°͜ʖ͡°) Miałem nawet mojego ulubieńca "Cichy Rozpruwacz", 2 cienkie metalowe płytki zamontowane pod plastikiem, prawie nie do wykrycia. Piękne czasy, nawet zarobiłem parę złoty gdy ziomeczki ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡
@poroniony_: Nostalgłem. Pamiętam jak mama kupiła mi takie cacko. Dodatkowo wybrałem nieświadomie jakiegoś pomarańczowego potwora który r----------ł każdego. A jaki szacun w szkole i poza, czuć było #wygryw (⌐͡■͜ʖ͡■)
źródło: comment_YFWpUDNtgIjAsWp8A1bDAXedfMJX1t9U.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Boners ja pamietam jak sobie na mikolajki kupowalismy i na lekcji po rozpakowaniu walki robilismy :D
@phfthphthf nie wiem,niektorzy pewnie tak robia
źródło: comment_jsFpGQnbTsi0XY1Wsbv5JmW14J2k3v9K.jpg
PobierzMiało się chińszczyznę :D