Aktywne Wpisy
Obiboq +46
Mam następujące pytanie związkowe, od kilku tygodni spotykam się regularnie z kobietą. Nie wchodząc w szczegóły to wszystko zmierza w dobrym kierunku, ale właśnie się dowiedziałem, że idzie na wesele z jakimś kolegą.
Wcześniej jak rozmawialiśmy nt. wesel to mówiła, że dostała propozycję, ale raczej odmówi, ale jednak okazuje się, że się zgodziła i teraz jej głupio nie pójść.
Dla mnie jej pójście tej dziewczyny na wesele z tym kolegą to koniec
Wcześniej jak rozmawialiśmy nt. wesel to mówiła, że dostała propozycję, ale raczej odmówi, ale jednak okazuje się, że się zgodziła i teraz jej głupio nie pójść.
Dla mnie jej pójście tej dziewczyny na wesele z tym kolegą to koniec
pieknylowca +367
Dlatego szczerze lepiej zapłacić 300zl za rokse i być obsłużonym po królewsku niż zapłacić tyle samo, stracić czas a potem zostać zablokowanym na tinderze. #p0lka #zwiazki #rozowepaski
I tak się właśnie rozpadają związki, przez roszczeniowe księżniczki którym się poprostu należy... "ciekawe co zrobi jak mu nie dam żryć" czaicie xD ... no i klasyk! nie domyślił się #!$%@? xD
@piterello: klasyk #!$%@?.
z wpisu można wywnioskować, że ona robi obiady dla obu
jak facet/kobieta jest w związku i sobie robi śniadanie, to albo pyta drugą osobę czy też chce, albo po prostu robi dla dwóch osób od razu
serio, dla mnie to jest mózg #!$%@?, że można tylko sobie śniadanie zrobić jak się z kimś jest :D ja zawsze albo przynosiłem śniadanie do łóżka, albo dostawałem
a co innego strzelić focha bo #niebieskipasek nie raczył się domyślić... swoją drogą, mógł sam zapytać, czy jego różowy też nie chce herbaty
Mój luby nawet nie pyta czy chcę jeść jak robi śniadanie, tylko odrazu dla dwojga, więc nie ma takiego problemu ʕ•ᴥ•ʔ
@pierozkowyviking: już sam nick na to wskazuje ᶘᵒᴥᵒᶅ
tak samo normalne jest dla mnie, że jak sobie siedzę na porannym papierosie to mi różowa sama z siebie potrafi kawkę zrobić i przynieść, albo ja jej robię śniadanie jak ma na rano do pracy,