Aktywne Wpisy

Matis666 +112
źródło: temp_file3850200970217319199
Pobierz
olcayn +33
Trzymajcie mnie, bo ja zaraz zdechnę ze śmiechu. Mamy dobrą sytuacje gospodarczą, niskie bezrobocie, wysoką konsumpcje, opanowaną inflacje i stoimy u progu rewolucji technologicznej na miarę nowej rewolucji przemysłowej.
A jakiś pożalsięboże teoretyk codziennie ostrzega, grzmi i wieszczy krach na giełdzie lub długotrwałą bessę, bo tak mu wyszło z korelacji sp500 do miedzi i połowów łososia atlantyckiego pomniejszonych o produkcje soku pomarańczowego XD I jeszcze jak on sam siebie odurza tym szurskim kadzidłem to naprawdę #!$%@? z nim, ale jak się pojawia ktoś nowy na tagu, pyta o to jakie ETF na nasdaq czy sp500 kupić na longterm, a ten mu pisze, żeby "poczekać, aż będzie tanio, bo stoimy u progu końca hossy" to to już jest poziom bycia szkodnikiem na poziomie mickapl, który od 2020 mówi ludziom, żeby nie kupować mieszkań, bo zaraz będzie taniej XD
Już sam nie wiem z czego gnije bardziej: z przemądrzałego buca nierozróżniającego korelacji od przyczynowości i giełdy od gospodarki, z tego, że ten ekspert z bożej łaski na poprzedniej bessie(według własny słów) stracił kasę, na obecnej hossie #!$%@? zarobił i uważa, że jest mądrzejszy od innych, czy w końcu z tego, że pamiętam, że ktoś napisał mu w komentarzu, że jego posty stanowią większość wartości na tym tagu XDD W każdym razie z każdej z tych rzeczy mam większą beke niż nawet z tych szurów od shortsqueeza na jsw.
A jakiś pożalsięboże teoretyk codziennie ostrzega, grzmi i wieszczy krach na giełdzie lub długotrwałą bessę, bo tak mu wyszło z korelacji sp500 do miedzi i połowów łososia atlantyckiego pomniejszonych o produkcje soku pomarańczowego XD I jeszcze jak on sam siebie odurza tym szurskim kadzidłem to naprawdę #!$%@? z nim, ale jak się pojawia ktoś nowy na tagu, pyta o to jakie ETF na nasdaq czy sp500 kupić na longterm, a ten mu pisze, żeby "poczekać, aż będzie tanio, bo stoimy u progu końca hossy" to to już jest poziom bycia szkodnikiem na poziomie mickapl, który od 2020 mówi ludziom, żeby nie kupować mieszkań, bo zaraz będzie taniej XD
Już sam nie wiem z czego gnije bardziej: z przemądrzałego buca nierozróżniającego korelacji od przyczynowości i giełdy od gospodarki, z tego, że ten ekspert z bożej łaski na poprzedniej bessie(według własny słów) stracił kasę, na obecnej hossie #!$%@? zarobił i uważa, że jest mądrzejszy od innych, czy w końcu z tego, że pamiętam, że ktoś napisał mu w komentarzu, że jego posty stanowią większość wartości na tym tagu XDD W każdym razie z każdej z tych rzeczy mam większą beke niż nawet z tych szurów od shortsqueeza na jsw.

I tak się właśnie rozpadają związki, przez roszczeniowe księżniczki którym się poprostu należy... "ciekawe co zrobi jak mu nie dam żryć" czaicie xD ... no i klasyk! nie domyślił się #!$%@? xD
źródło: comment_M0GeT5SR7t6WaRg4kpnTs9rDG4YdstTs.jpg
Pobierz@BlueFeather: Ja to kiedyś miałam takiego niebieskiego, że jak byliśmy razem po pizze, to on kupił taka jaką tylko on lubi. Extra ostrą. W domu mamy jeść, a ja do niego: "no to smacznego" i poszłam sobie zrobić kanapkę. I wiesz co sie stało? Zrobił mi inbe.( ͡° ʖ̯ ͡°)
Egoizm level master.
@pierozkowyviking: niebieski powinien mieć szósty zmysł i używać 24/7 magii by wiedzieć że była głodna, bo królewna zapomniała języka w gębie i nie zapytała czy też jej może zrobić.
@Namarin: Nie. W zdrowym związku normalny niebieski zapytałby czy jest głodna i zje razem z nim. Zapewne ona nie pyta go czy będzie jadł obiad, gdy go gotuje dla dwojga.
@BlueFeather
No tak, bo w Polsce Polskie kobiety uważają że mężczyzna musi zapytać pierwszy, ona nic nie musi, to mężczyzna ma wam wypełniać czas, zapraszać na randki, pytać o śniadania i ogólnie stawać na głowie i być zawsze na wszystko przygotowanym. Wy tylko k.... macie być i pachnieć a jak nie to łojeju jaki ten chop nie ogarnięty i inba z dupy gotowa.
PS. Wy też macie języki
@Izabela_Wokulska: Dokładnie K.... TAK! ktoś ci robi inbę że nie zrobiłaś obiadu i żali się z tego powodu na mirko? jeśli twój niebieski tak robi to jest jakaś #!$%@? a nie niebieski bo porządny facet potrafi sobie obiad ugotować i nie będzie jojczył że różowy się nie zapytał
@KorelacjaProkrastynacji: Tego nie wiemy, nie naciągaj historii pod siebie