Aktywne Wpisy

szcz33pan +1124
Twa mundial, ale klasycznie znalazłem chwilę czasu aby sprawdzić jak tam wygląda #indekskebaba
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
źródło: kebab_lipiec_2026
Pobierz
Clermont +294

https://xiaomi.eu/community/threads/updating-xiaomi-mi-note-virgo-to-marshmallow-from-kitkat.32790/
Tl;dr żaden sposób aktualizacji mojego mi note z miui polska 5.10.8 v7 nie działa i wywala błędy i potrzebuje pomocy jak to naprawić i/lub wskazać drogę co pomijam przy próbach aktualizacji (do 5.11 jak i do najnowszego v8)
Komentarz usunięty przez autora
Przechodząc z Androida 4.4 pierwsza instalacja jest dwuetapowa. Należy najpierw zainstalować wersję 5.12.17, która połączy partycje /system.wracamy do punktu wyjscia - czytales co napisalem? nie moge zainstalowac 5.12.17 bo wywala mi błąd że mam omni_virgo zamiast virgo (czego nie rozumiem absolutnie)