Aktywne Wpisy

Sleepypl +92
Jeśli dostanę 10 plusów to usuwam konto ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Kiedyś marzyłem o pracy 8-16 w biurze, teraz uważam, że to tragedia, najlepsze godziny dnia przelatują ci przez palce, tylko widzisz przez okno jak piękny jest dzień, 3 zmianowka to nie jest wcale takie złe jak masz odpowiednią robotę typu pielęgniarka lub coś innego gdzie jest spokój i można się kimnąć. Je$ac korpokolchozy, życie nie jest warte 5 tysięcy miesięcznie..
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza

@MyslalemNadTymNickiemDuzoZaDlugo: Za długo żyję, żeby łudzić się, że taka okazja się powtórzy :)
@laoong: To teraz tak się to nazywa.
Ja tam "small talki" z żoną uskuteczniam, małolatek nie zaczepiam. No ale co kto lubi.
źródło: comment_YhrVuhOUsr4T1aa2GgiYZxv6awPYSzsV.jpg
PobierzAlbo posłuchać :)
Żona może być dumna ze swojego mężczyzny.
źródło: comment_RIiyw3BvyJnCVfFkmFQp2Ks0DgfQU95H.jpg
Pobierz@laoong: Tak z ciekawości... Żonę to odziedziczyłeś, czy przywiozłeś z jakiejś wycieczki? ;)
Komentarz usunięty przez autora
@DeXteR25: Człowieku, skąd w tobie tyle jadu? Fajnie się tu śmiejemy, ale są jakieś granice.
@laoong: Łooooo esu!! Ratunku! #heheszki sobie robio z mojej historyjki dziwnej.
@laoong: Praktykuj z ludźmi. Sąsiadami gdy spotykasz w windzie np. o pogodzie, psie etc. Pytaj która godzina. Zapytaj w sklepie co wybrać, dlaczego ten, bo się nie znasz np. ktoś kupuje serek xy. Gdy kupujesz coś do ubrania podejdź do jakiejś panny i zapytaj czy dobrze wyglądasz w tych slipkach itd. :)