Aktywne Wpisy

RazDwaOsiem +30
Amerykański 24letni raper jest oskarżony o zabójstwo dwóch osób i podejrzany o zabójstwo policjanta. Prawie pół miliona osób tylko na jednym pikpoku chce odroczenia kary śmierci
(-‸ლ) #rap #muzyka #kryminalne #patologiazmiasta
(-‸ლ) #rap #muzyka #kryminalne #patologiazmiasta

Ravenlot +92
Ja tylko przypominam, że jednym z głównych postulatów #konfederacja jest wyjście Polski z Unii Europejskiej.

Cholera. Niby człowiek już, żonaty i blisko czterdziestki, ale mentalnie w kontaktach międzyludzkich dalej #stuleja.
@MyslalemNadTymNickiemDuzoZaDlugo: Za długo żyję, żeby łudzić się, że taka okazja się powtórzy :)
@laoong: To teraz tak się to nazywa.
Ja tam "small talki" z żoną uskuteczniam, małolatek nie zaczepiam. No ale co kto lubi.
Albo posłuchać :)
@laoong: Bez sensu. Siedzisz, wymyślasz urojone scenariusze, stresujesz się. Po co? Ty miałeś jedynie zagadać, a nie się oświadczać ;-)) Nawet jeśli nie wyjdzie, rozmowa nie będzie się kleiła - co z tego? Świat się od tego nie zawali. Potraktuj to jedynie jako doświadczenie.
Żona może być dumna ze swojego mężczyzny.
@laoong: Tak z ciekawości... Żonę to odziedziczyłeś, czy przywiozłeś z jakiejś wycieczki? ;)
Komentarz usunięty przez autora
@DeXteR25: Człowieku, skąd w tobie tyle jadu? Fajnie się tu śmiejemy, ale są jakieś granice.
@laoong: Łooooo esu!! Ratunku! #heheszki sobie robio z mojej historyjki dziwnej.
@laoong: Praktykuj z ludźmi. Sąsiadami gdy spotykasz w windzie np. o pogodzie, psie etc. Pytaj która godzina. Zapytaj w sklepie co wybrać, dlaczego ten, bo się nie znasz np. ktoś kupuje serek xy. Gdy kupujesz coś do ubrania podejdź do jakiejś panny i zapytaj czy dobrze wyglądasz w tych slipkach itd. :)