Aktywne Wpisy
Tyrande +368
Miałam wczoraj dać koleżance dildosa w kształcie papieża, wzięłam na uczelnie i okazało się, że nie przyszła, bo leży na L4.
Musiałam kitrać, żeby z plecaka nie wypadło, bo byłby pszypał xD
Nie pytajcie skąd mam takie rzeczy, dla zainteresowanych dam kontakt do osoby, która ma takie durne pomysły i drukarke 3d.
#gownowpis #2137 #logikarozowychpaskow
Musiałam kitrać, żeby z plecaka nie wypadło, bo byłby pszypał xD
Nie pytajcie skąd mam takie rzeczy, dla zainteresowanych dam kontakt do osoby, która ma takie durne pomysły i drukarke 3d.
#gownowpis #2137 #logikarozowychpaskow
![L3gion](https://wykop.pl/cdn/c0834752/e184be5fb5780df2ec62ffe43f45634493db597ce6018de440c14c4f7c524f17,q60.jpg)
L3gion +219
Skąd u dużej części ugrupowań lewicowych bierze się tak duża chęć obrony islamu? Pytam całkowicie serio bo nie ogarniam.
Chrześcijaństwu dostaje się po dupie za bycie konserwatywnym zaściankiem, ale gdy dokładnie to samo (a często gorzej) robią muzułmanie to mamy "szanować ich kulturę i poglądy". Dlaczego jako osoba liberalna mam tolerować podłe traktowanie kobiet, gnębienie LGBT czy pogardę dla innowierców? Dlaczego mam udawać że statystyki nie istnieją, większość terrorystów nie jest muzułmanami
Chrześcijaństwu dostaje się po dupie za bycie konserwatywnym zaściankiem, ale gdy dokładnie to samo (a często gorzej) robią muzułmanie to mamy "szanować ich kulturę i poglądy". Dlaczego jako osoba liberalna mam tolerować podłe traktowanie kobiet, gnębienie LGBT czy pogardę dla innowierców? Dlaczego mam udawać że statystyki nie istnieją, większość terrorystów nie jest muzułmanami
![L3gion - Skąd u dużej części ugrupowań lewicowych bierze się tak duża chęć obrony isl...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/e9533ccb81317cd9b0628854c3455ca3fcc2f7b3e0a00d09a7b52c624b393146,w150.jpg)
#bekazprawakow #neuropa #4konserwy #humorobrazkowy
@Lumpart: A kto nas rodzi i wychowuje? Nasi rodzice. A według czego? Według swoich przekonań.
Nie, ludzię różnią się od siebie, często mają odmienne wyznanie nawet w obrębie tego samego narodu.
@Oczomyjka: W postępowych krajach dzieci wychowuje państwo.
Przykład: w Polsce i w niektórych krajach 3 świata są osoby które gwałcą kobiety. Ale w Polsce
- Proszę wysadzić mnie pod dworcem
Komentarz usunięty przez moderatora
@Lumpart: Po pierwsze primo - muslimy z wiadomych krajów przywożą swoją kulturę ze sobą - nie chcą się integrować - bo nie wolno - religia zabrania bratania się z niewiernymi,
Po drugie primo - w tym przypadku ma znaczenie, oddani są do reszty religii - i fakt skąd pochodzą ma ogromne znacznie w
Komentarz usunięty przez moderatora
@Lumpart: Obywatelstwo nabyte prawem ziemi, czy też prawem krwi po rodzicach imigrantach z obywatelstwem to nie narodowość. A Murzyni, Arabowie i Pasztuni, owszem chłoną znacznie więcej z edukacji. Problem w tym, że edukują się w wahabickich meczetach sponsorowanych przez Arabię Saudyjską - tym sposobem
Odnosząc się merytorycznie - problem jest taki, że przyjezdni z poza Europy nie chcą przyjąć kultury europejskiej, europejskich standardów, europejskiego stylu życia (który mimo wszystko góruje nad pozostałymi) lecz próbują narzucić swój wzór życia, z miejsca swojego przybycia. To jest coś, czym powinniśmy się zająć. Nie chcesz się dostosować? Wracaj skąd przybyłeś. Jesteś
Komentarz usunięty przez autora
@mroznykasztan: nazywając prostytutkę "#!$%@?ą" również zniżam się do poziomu wulgarności, nie zmienia to w żaden sposób prawdziwości lub nie tego kim są nacjonaliści.
[potrzebne źródło]
[potrzebne źródło]
[potrzebne źródło]
XD [potrzebne źródło] XD
@Magnolia-Fan: jest to oczywiście nieprawdą co jest odwzorowane w rzeczywistym i mierzalnym poparciu dla wypowiedzi. Najwyżej myśleniem życzeniowym.
skoro już wiemy, że rozsądek jest ci obcy, z racji nie unikania dyskusji z osobami używającymi takiego języka, to możesz równie dobrze wykazać głupotę moich wywodów, ewentualnie magicznie odnaleźć swój rozsądek i zostawić pustą, nic nie znaczącą opinię.
Jak mniemam