Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +90
Przyszła pora na nowe #rozdajo
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
źródło: wykop rozdajo 100 zl
Pobierz
adam-pajac +503
#ishowspeed Plusiki dla Ewy Swobody, która opluła murzyna ciepłym moczem i nie zgodziła się uczestniczyć w tym atencyjnym cyrku
źródło: ewa
Pobierz

Chrześcijaństwu dostaje się po dupie za bycie konserwatywnym zaściankiem, ale gdy dokładnie to samo (a często gorzej) robią muzułmanie to mamy "szanować ich kulturę i poglądy". Dlaczego jako osoba liberalna mam tolerować podłe traktowanie kobiet, gnębienie LGBT czy pogardę dla innowierców? Dlaczego mam udawać że statystyki nie istnieją, większość terrorystów nie jest muzułmanami a muzułmańska młodzież świetnie integruje się z naszymi wartościami?
#przemyslenia #neuropa #islam #pytanie
źródło: temp_file992443274757279155
Pobierz@L3gion: Głównie z mózgów oblężonej twierdzy prawaków. Chochoł zwykły, nikt nie broni radykalnego Islamu, a raczej domagają się po prostu ludzkiego traktowania wszystkich niezależnie od wyznania.
Może stary jestem i już pora umierać ale pamiętam czasy gdy hasła obecnej lewicy wykrzykiwali skini na marszach z pochodniami i celtyckimi krzyżami.
Dwie migawki z zakrzywienia czasoprzestrzeni:
- w Kaliforni na uniwersytecie w Berkeley feministki, LGBT oraz BLM zorganizowali wspólny marsz "free palestine". Ktoś puścił techno z głośników i całe towarzystwo zaczeło radośnie skakać i śpiewać "hamas, hamas, Jude auf den Gas"
- organizacja
źródło: unnamed
Pobierz@Rustyyyy: ale tu nie chodzi o jedną Julke czy nawet tysiące julek, chodzi o to że WSZYSTKIE organizacje młodo-lewicowe, powiedzmy że całe uniwersum WOKE jest pro-hamas. I nie twierdze że to jest przypadłość całej lewicy, bo starzy socjaldemokraci jak Czarzasty czy Scholz zachowali kontakt z bazą.
Jestem ciekaw czy te wszystkie feministki i queerowcy mają
@L3gion: Wyloguj się do życia mordo.
Komentarz usunięty przez autora
Dziwię się że przy dostępie do internetu tak wielu ludzi łapie się na ideologię która chce zniszczyć ich własną kulturę i dobrobyt