Wpis z mikrobloga

Jako ze jestem noobem komputerowym a potrzebuje zakupic PC do 1500zl prosze was o porade.Komputer bedzie uzywany rowniez do gier.Osmiele sie zawolac #pcmasterrace mam nadzieje ze mnie nikt nie ukrzyzuje za to
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BB16: Tragedii nie ma, ale grafika jest praktycznie bezwartościowa. Grać się na tym nie da w nic nowego w ogóle, może lol czy csgo. Procesor tak budżetowy że bardziej się nie da, ale czterordzeniowy, więc teoretycznie po wsadzeniu porządnej grafiki za 500-1000 zł można nawet porządnie pograć.

Biorąc pod uwagę że sam Windows jest warty 400 zł nie zostałeś jakoś specjalnie wydymany.
  • Odpowiedz
@rANDOMpERSON: kup używany/poleasingowy monitor IPS, nowy będzie kosztować 400-500 zł

komputer - jeżeli z windowsem, to masz trochę ograniczony budżet. bez windowsa za 1500 można coś uciułać, jak purePC już doradziło
  • Odpowiedz
@rANDOMpERSON W jakie gry chcesz grać, bo ja akurat sprzedaję swój komputer, bo nie nadaje się on do takich tytułów jak wiedzmin 3 i gta5. Większość starszych gier na nim śmiga lepiej lub gorzej.
  • Odpowiedz