Jako ze jestem noobem komputerowym a potrzebuje zakupic PC do 1500zl prosze was o porade.Komputer bedzie uzywany rowniez do gier.Osmiele sie zawolac #pcmasterrace mam nadzieje ze mnie nikt nie ukrzyzuje za to
@rANDOMpERSON: Najlepiej pójdź do jakiegoś sklepu i niech Ci zrobią składaka. Najlepsze parametry w porównaniu do ceny. Ja u siebie mam swój sklep, ale z takich popularniejszych to może komputronik.
@rANDOMpERSON: i3-6100 gtx 950 2gb 8gb ddr4 jakas plyta glowna ktora to uciagnie xde i juz mamy 1500cebulionow (ale ja kupuje tylko to bo reszte sprzetu
@TheMadHatter: Nie znamy tej strony ale zestawy wyglądają sensownie. (✌゚∀゚)☞ @BB16: Gorszej rady dać mu nie mogłeś. Jak tak zrobi to dostanie leżaki magazynowe.
@DywanTv: Ja za 1500 kupiłem jednostkę centralną z 4 rdzeniowym prockiem AMD, 8 giga ram, 1 Tera dysk, obudowa, karta Nivida 2gb plus jakaś zintegrowana jeszcze, Windows 7. Myślę, że to bardzo niska cena.
@BB16: Wszystko zależy od modelu karty, samo 2 giga nic nie da. Tak samo z procesorem. 4 rdzenie, karta dwa giga, 8 giga ram. To może być komputer za 1500 złotych oraz za 3500 złotych. Właściwie to nie podałeś wcale specyfikacji. Niestety :( nie wolno ufać gotówcom.
prawda jest taka ze jak sie czlowiek nie zna to go wydymaja, jak kupywalem kiedys compal fl90 bo chcialem najtanszy lapek z gamingowa karta (na swoje czasy) to w miescie w ktorym mieszkalem wszyscy mowili ze za 2400cbl to ja moge sie w dupke cmoknac a nie kupic lapsa z nv 8600GT za ta kase bo takie cos nie istnieje haha, pojechalem do wiekszego miasta wiedzac co chce i to dostalem :
@DywanTv: Nie z Komputronika. Napisałem o nim wcześniej, bo widziałem, że jest tam wybór części - więc można sobie zrobić składaka. Ja swój ze znajomego miastowego sklepu wziąłem - nie komputronik. Dawno temu kupiłem tam komputer - który wytrzymał z 8 lat, więc i teraz tam poszedłem i jak na razie śmiga.
i3-6100
gtx 950 2gb
8gb ddr4
jakas plyta glowna ktora to uciagnie xde
i juz mamy 1500cebulionow (ale ja kupuje tylko to bo reszte sprzetu
@BB16: Gorszej rady dać mu nie mogłeś. Jak tak zrobi to dostanie leżaki magazynowe.
To może być komputer za 1500 złotych oraz za 3500 złotych. Właściwie to nie podałeś wcale specyfikacji.
Niestety :( nie wolno ufać gotówcom.