Aktywne Wpisy

jestemtunew +346

Stopy_Mariusza +218
Typowa 16 letnia ofiara Child Groomingu, która przeżywa koszmar.
Czysta, niewinna, absolutnie nie nimfetka. Wyzywający wygląd, tatuaże i kolczyki w sutkach to przecież nic takiego u dziecka.
Gargamel to typowy dzban, hipokryta i zborderowany koleś z mentalnością przeintelektualizowanego wiecznego nastolatka, któremu wydaje się, że jest najmądrzejszy. Nie ma co go bronić, bo dostał to na co zasługiwał.
Natomiast absolutnie nie dawajmy przyzwolenia i akceptacji na to co się #!$%@? wokół tej jego
Czysta, niewinna, absolutnie nie nimfetka. Wyzywający wygląd, tatuaże i kolczyki w sutkach to przecież nic takiego u dziecka.
Gargamel to typowy dzban, hipokryta i zborderowany koleś z mentalnością przeintelektualizowanego wiecznego nastolatka, któremu wydaje się, że jest najmądrzejszy. Nie ma co go bronić, bo dostał to na co zasługiwał.
Natomiast absolutnie nie dawajmy przyzwolenia i akceptacji na to co się #!$%@? wokół tej jego

Znacie jakiś sposób, żeby w jak najkrótszym czasie przywrócić to do działania? Może są jakieś tabele w bazie danych gdzie tylko podmienie link i wszystko będzie działać. Mam trochę tych stronek, a nie chce na to marnować za dużo czasu.
Nie chcę też trzymać tylko plików i baz danych bez możliwości realnego wglądu do starych projektów :D
Jak to nie pomoże, to google, bo to bardzo popularny temat.
Dużo zależy od jakości kodu theme. Jesli wszystko było napisane zgodnie z Wordpress Codex i nie masz shardkodowanych domen w plikach to rozwiazanie jakie zaproponowałem powinno rozwiązać problem od kopa
próbowałem w ustawieniach permalinks zmieniać i htaccess, ale nie działa
strona główna wyświetla się idealnie z obrazkami itd.
# BEGIN WordPress
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUESTFILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUESTFILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
# END WordPress
permalinks też updated i dalej nic :<
https://www.mamp.info/en/mamp-pro/
Polecam