Aktywne Wpisy

Marcinnx +103
Nic mnie tak nie W-----A jak ludzie, którzy traktują McDonalda jak jakąś j----ą restaurację 5 gwiazdkową.
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
źródło: obraz
Pobierz
Atreyu +27
Mieszkanie pet friendly - ale zwierzętami jesteście Wy xD
#patodeweloperka #krakow #heheszki #czarnyhumor #nieruchomosci
#patodeweloperka #krakow #heheszki #czarnyhumor #nieruchomosci
źródło: jj32g5ek7ubg1
Pobierz

Znacie jakiś sposób, żeby w jak najkrótszym czasie przywrócić to do działania? Może są jakieś tabele w bazie danych gdzie tylko podmienie link i wszystko będzie działać. Mam trochę tych stronek, a nie chce na to marnować za dużo czasu.
Nie chcę też trzymać tylko plików i baz danych bez możliwości realnego wglądu do starych projektów :D
Jak to nie pomoże, to google, bo to bardzo popularny temat.
Dużo zależy od jakości kodu theme. Jesli wszystko było napisane zgodnie z Wordpress Codex i nie masz shardkodowanych domen w plikach to rozwiazanie jakie zaproponowałem powinno rozwiązać problem od kopa
próbowałem w ustawieniach permalinks zmieniać i htaccess, ale nie działa
strona główna wyświetla się idealnie z obrazkami itd.
# BEGIN WordPress
https://www.mamp.info/en/mamp-pro/
Polecam