Aktywne Wpisy

tesknilam_ +825
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
razdwatrzy55 +244
A w komentarzu pierwsze zdjęcie tej łazienki gdzie nic nie wskazywałoby na to że to jest półpiętro
#nieruchomosci #wroclaw
#nieruchomosci #wroclaw
źródło: Screenshot_2025-11-28-09-48-44-456_com.android.chrome
Pobierz

źródło: comment_oTQKPU97Dh8BeWBwnRg4lRREcbGZsZAn.jpg
Pobierzźródło: comment_M1et9QaYS02nMx2c0RFofQlC6ELEfuJf.jpg
Pobierzźródło: comment_yyWPuBYCPsHFEJ4jmBO2inCuAuWhZaT7.jpg
Pobierzźródło: comment_VoDkTQ8fOx2rcH0y84QZ5oyy5XzyluuG.jpg
PobierzWlasnie jestem w takim okresie, kiedy po 4,5 roku rzucilem prace w Anglii i potrzebuje ogarnac swoj umysl. Fajnie by bylo jakbys udostepnil nazwe tej hipisowskiej wioski i co tam braliscie ze soba.
Ile wydaliscie wsumie.
I co ciekawego was spotkalo, a moze cos nieciekawego rowniez?
Planuje jechac do Warszawy w nastepnym tyg na stopa, jako pierwsza podroz, a za 2 tyg do Chorwacji, a pozniej zobaczymy jak
Co Zabrać?
- Plecak x2( 85L i 20L)
- Karimata
- Śpiwór
prawie wszystkie odcinki są wrzucone na YT. Brakuje tylko ostatniego.
Komentarz usunięty przez autora