Aktywne Wpisy

xmajami +149
Cześć! Robię #rozdajo ! 50zł na dowolną popularną platformę np. pyszne.pl steam, whatever dla plusujących i komentujących ten wpis, jeśli wpis przekroczy +200 plusów. Jak przekroczy +500 to dodaje kolejny 25zł (czyli będą 2 kody 50+25), jak 1000 (to 3ci) itd, niech stracę wystarczająco czasu straciłem. Uprzedzam, to nie jest żart, bait. Post serio.
Szukam dziewczyny. Wymagania:
• Wiek do 25lat, żadnych bombelków, byłych mężów, rozwodów, piesków z byłym itd. czysta karta
Szukam dziewczyny. Wymagania:
• Wiek do 25lat, żadnych bombelków, byłych mężów, rozwodów, piesków z byłym itd. czysta karta

nad__czlowiek +34
#programowanie #programista15k #programista25k #pracbaza #java #pracait #kryzysit #korposwiat #sprintyjacka
Ludzie kochane - pasjonat sobie lata po tagu i nikt go nie hejtuje, nie wyzywa? Nie taką mieliśmy umowę
@TheDziobaker utkaj tam pasjonauto pod pantoflem ulanej żonki. Z każdym kto poszedł do IT dla KASY zbije pione i napije się wódeczki, a każdemu kto
Ludzie kochane - pasjonat sobie lata po tagu i nikt go nie hejtuje, nie wyzywa? Nie taką mieliśmy umowę
@TheDziobaker utkaj tam pasjonauto pod pantoflem ulanej żonki. Z każdym kto poszedł do IT dla KASY zbije pione i napije się wódeczki, a każdemu kto
źródło: tswell
Pobierz

Co dalej robic? jak to gunwo rozwalic?
poczatek:
źródło: comment_rB5FaNkBEjMeWcpgoME5CU2cFVr2iBPh.jpg
Pobierzźródło: comment_C2k0Lt2RZGjfVOqSGJqRPnxYlk67Q9k3.jpg
Pobierzpoki co probuje spisac jakie "intensity" maja poszczegolne elementy i odsiać te o najmniejszym polu (kazde "biale" pole ma inny odcien czego nie widac tutaj)
+ rozpoznawanie liter to jakas czarna magia bedzie
przez 4 lata studiów nie mielsmy ani 1 semestru programowania w C++ a ja mam umiec cos takeigo zrobic? :D
mam 1 plik txt nazwany "baza" gdzie sa niektore z wyrazow z tej tablicy (nie ma wsyztskich) - nie mam pojecia od czego on
mam 2 plik txt nazwany "temat" z tematem w srodku (cytat z
2. No to tak jak ja musisz wszystko implementować
3. Deadline 24h xD wcześnie się za ro bierzesz ;d
Wchuj czasu i z kilkanascie operacji po 2-6 petli zajelo mi dojscie z 1 do 2 obrazka. Dzis spisalem do tablicy jakie intensity maja kolejne elementy. I spalem od 15 do 21.
Po opisie projektu i tego czego cię uczyli mam wrażenie że może chodzić o liczenie punktów na tym jednym obrazku, a nie na dowolnym obrazku. Czyli musiałbyś ręcznie zrobić mapę dla tego jednego obrazka...
Gdyby jednak chodziło o dowolne obrazki to już pewnie po fakcie, chyba że dostaniesz drugi termin, ale problem nie jest wcale taki skomplikowany
nie ma napisanych wymagan o tak o ja chce 13/40 pkt z tego tylko i pojsc wreszcie spac