Aktywne Wpisy
sildenafil +155
To jest pani Dominika, radna Koalicji Obywatelskiej ze Szczecina. Pani Dominika lubi publikować wizerunki i dane osobowe mężczyzn pomówionych o pedofilię przez wściekłe plażowe grażyny. Oskarżony publicznie mężczyzna popełnił samobójstwo. Zapamiętaj twarz pani Dominiki:
#falszyweoskarzenie #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #bekazlewactwa #lewackalogika #polityka
#falszyweoskarzenie #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #bekazlewactwa #lewackalogika #polityka
Dejcie ze 25 plusow na pocieszenie
#atencyjnyniebieskipasek #zebroplusy
Miałem identyczne poczucie, że ciągle mam 16 lat, dopóki nie złapałem odpowiedzialnej roboty. Sporo nadgodzin, telefony po pracy i wtedy się czułem jakbym miał 70 lat. Ciągle poważny, lekko spięty i w gotowości, bo cały czas miałem wrażenie, że za chwilę coś się znowu wysra.
Komentarz usunięty przez autora
@bylu: Potwierdzam, jest tak samo, tylko człowiek udaje, że wie co robi i takie tam. :D
@1Jurko:
@bylu: Co to znaczy, że mentalnie czujesz się jak 16 latek? Olewasz konsekwencje, nie planujesz dalej niż na weekend do przodu, odwlekasz podejmowanie ważnych decyzji i myślisz tylko o sobie, czy po prostu nadal interesujesz się podobnymi rzeczami, nie wszystko kalkulujesz i lubisz pożartować jak kiedyś? Jeśli to drugie to chyba normalne.