Aktywne Wpisy
Gzyro +88
Nigdy nie zrozumiem dlaczego narkotyki takie jak lsd,grzyby,ketamina,analogi mefedronu czy mdma są nielegalne.
Ja #!$%@?...
Sam teraz #!$%@? jestem, ale to jest miliard razy mniej toksyczne niż ten gówno alkohol legalny narkotyk.
#narkotykizawszespoko #alkoholizm
Ja #!$%@?...
Sam teraz #!$%@? jestem, ale to jest miliard razy mniej toksyczne niż ten gówno alkohol legalny narkotyk.
#narkotykizawszespoko #alkoholizm
Jailer +69
Dlaczego północna Polska jest dyskryminowana pod względem występowania burz? Jak co rano sprawdzam prognozy pogody i aktualną sytuację. I co widzę? Znowu burze #!$%@?ą na południu i południowym zachodzie, a na Pomorzu nic. Denerwuje mnie to, bo jest sucho jak na pustyni.
#burza #pogoda #gorzkiezale #gdansk
#burza #pogoda #gorzkiezale #gdansk
Mirki, co mam robić? Jestem typowym skinny fatem 70kg wagi na 181cm wzrostu. Ogólnie ręce nie są bardzo chude, ale tez bez rewelacji. Klatka jakaś mierna i barki są. Ale denerwuje mnie mój wybulony i zatłusczony brzuch.
Przecież nie zrzucę jedynie tłuszczu stamtąd, a jestem zbyt chudy żeby się docinać. Będe wyglądał jak dzieciak z Auschwitz.
Co zrobić? Masować? Dobić do 80+kg i wtedy próbować to ogarniać?
Mniej więcej mam taki brzuch jak na obrazku + tłuste "boki"
#mikrokoksy #silownia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Solitary_Man
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
@Bazantowy: a mnie się podoba, ale co ja tam wiem, jestem tylko kobietą, a nie homoseksualnym mężczyzną. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PrawyKuba: ok.
PS: link który wysłałaś to idealny przykład idioty, który bez lordozy lędźwiowej wykonywał MC. Skontaktuj się z nim, może nawet wybierzecie się razem na siłownie. On będzie robił MC, a ty a6w ;)
@no_i_w_ogle: kulturyści xD a są w tej rozmowie tacy? xD
@Janusz_Lubikwasa: wszyscy z bólem dupy "nie takie ćwiczenia! Nie taka dieta! Nie tak!" - przecież każda normalna osoba jeśli się źle czuje po jakichś ćwiczeniach, coś ją boli, albo nie wie jak je wykonywać to sobie odpuści.
Ale dzięki za nobilitację. Ej, mam też magisterkę skończoną - czy to oznacza, że jestem naukowcem? :D
Jak masz magisterkę, to znaczy, że masz magisterkę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszyscy (chyba) oprócz Ciebie w tym wątku mówią jednogłośnie - redukcja i trzymaj michę. My jesteśmy tutaj aby doradzić i zapobiec występowaniu ewentualnych błędów.
Zasadniczo każda osoba wypowiadająca się pod #mikrokoksy robi to po to, aby skonsultować się z osobami, które mają już jakieś doświadczenie. Gdyby OP nie chciał znać naszej opinii to najzwyczajniej zacząłby robić to A6W, potem zaczęłyby go boleć plecy, jeszcze
@Fifeq3: tu chodziło mi o cytat.
Co do redukcji i trzymaj michę xD Sorry, ale co on ma tam redukować? I jak to zrobić? Nikt nic nie napisał konkretnie, ja mu podałam konkretne przykłady.
EDIT:
Redukcja - tj. ujemny bilans kaloryczny + aeroby
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.