Aktywne Wpisy
Lelkomtu +58
niochland +106
W Warszawie już od tygodnia działa Strefa Czystego Transportu.
Jakoś cicho o tym na Wykopie, a przecież świat miał się zawalić, stąd też pytanie dla mieszkańców #warszawa
1. Ile biednych ludzi nie dojechało swoimi dupowozami na czas do pracy?
2. Ile smutnych ludzi ma problem, żeby dowieźć dziecko do przedzszkola?
3. Ile dup prawaków pękło?
Jakoś cicho o tym na Wykopie, a przecież świat miał się zawalić, stąd też pytanie dla mieszkańców #warszawa
1. Ile biednych ludzi nie dojechało swoimi dupowozami na czas do pracy?
2. Ile smutnych ludzi ma problem, żeby dowieźć dziecko do przedzszkola?
3. Ile dup prawaków pękło?
Mirki, co mam robić? Jestem typowym skinny fatem 70kg wagi na 181cm wzrostu. Ogólnie ręce nie są bardzo chude, ale tez bez rewelacji. Klatka jakaś mierna i barki są. Ale denerwuje mnie mój wybulony i zatłusczony brzuch.
Przecież nie zrzucę jedynie tłuszczu stamtąd, a jestem zbyt chudy żeby się docinać. Będe wyglądał jak dzieciak z Auschwitz.
Co zrobić? Masować? Dobić do 80+kg i wtedy próbować to ogarniać?
Mniej więcej mam taki brzuch jak na obrazku + tłuste "boki"
#mikrokoksy #silownia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Solitary_Man
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
@vomalio: a od czego? Przecież napisał, że jest szczupły, a tłuszcz odkłada się tylko tam - może być to też jakiś problem hormonalny.
@yahoomlody: to co twoim zdaniem powinien zrobić, żeby spalić tłuszcz z brzucha? No jedynym rozwiązaniem jest zmiana diety, ćwiczenia, ale jak już jest szczupły to istnieje ryzyko, że z brzucha
@no_i_w_ogle: LOL
@no_i_w_ogle: ale jak już coś polecasz to błagam, tylko nie A6W...
OGARNĄĆ DIETE I ZACZĄĆ PORZĄDNIE ĆWICZYC, POL ROKU-ROK MOZE COS Z NIEGO BEDZIE I TYLE
i to jedyne co musi zrobic, a nie jakies #!$%@? cwiczenia brzucha i nie picie piwa lol, skad tys sie urwala ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Janusz_Lubikwasa: pokaż przykład gdzie osoba miała podobny problem i zastosowała konkretne ćwiczenia i efekty?
@xylorinn: dobrze, nie będę.