Aktywne Wpisy
ogolnie to zabawna historia, z ktorej mozna sporo wyciagnac, stwierdzilem, ze skoro wszystko stracilem, pewnie nie wroce do starych zajec tak szybko, wiec zdecydowalem ze napisze o tym ksiazke o gang stalkingu, bedzie duzo o klamstwie, metodach manipulacji, epidmii narcyzmu, naiwnosci, moralnosci, roli religii, o grach("ze powoduja agresje?" yy nie, o pozytywnym wplywie gier mmorpg na mezczyzn zmagajacych sie z depresja), i wiele innych moze cos wrzuce tu jak zdaze.
niektore motywy
niektore motywy
varsaviak +109
zdarzyło się gdzieś po drodze, że mieszkałem w #australia no i tam jest taka skała - Uluru. całkiem znana, w każdym razie ja znam od podstawówki. ale do rzeczy - pojechaliśmy sobie na kilkudniowego tripa w szeroko pojęte 'okolice' (szeroko na kilkaset kilometrów). w wigilię zajeżdżamy na miejsce. Uluru cacy, słoneczko, w grudniu nie padało od 50 lat, tak ze 35 na plusie, skwarno że hej.
no i obok jest druga skała,
no i obok jest druga skała,
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mirki, co mam robić? Jestem typowym skinny fatem 70kg wagi na 181cm wzrostu. Ogólnie ręce nie są bardzo chude, ale tez bez rewelacji. Klatka jakaś mierna i barki są. Ale denerwuje mnie mój wybulony i zatłusczony brzuch.
Przecież nie zrzucę jedynie tłuszczu stamtąd, a jestem zbyt chudy żeby się docinać. Będe wyglądał jak dzieciak z Auschwitz.
Co zrobić? Masować? Dobić do 80+kg i wtedy próbować to ogarniać?
Mniej więcej mam taki brzuch jak na obrazku + tłuste "boki"
#mikrokoksy #silownia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Solitary_Man
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
Komentarz usunięty przez moderatora
Tnij do normalnego wyglądu a potem masa z głową