Wpis z mikrobloga

@Greim: mam to samo mireczku - nie oceniam tych co w weekendy upijają się do nieprzytomnosci, sam przecież czasem też coś wypiję. Ale te wszystkie wpisy na wykopie 'hurrr trzezwi plusujo n------i do spania hasztagbekazpodludzi' są tak bardzo żałosne, na siłe demonizowanie i probowanie podbudowania niskiego poczucia wlasnej wartosci wsrod wykopków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Greim: przeca to się nie wyklucza!
przyjmując, że trenuje się, co dwa dni począwszy od poniedziałku (trening w poniedziałek, środę, piątek, niedzielę) można się dwa razy rozbisurmanić, zaś w niedzielę wybiegać zbędny woltaż!
  • Odpowiedz
@Greim: to, ale o wiele bardziej żenujące sa dowcipy w stylu "hehe ja to startuje tylko na setkę" albo "ja to tylko do lodówki po piwka ewentualnie maraton z Januszem przy literku".
  • Odpowiedz
na siłe demonizowanie i probowanie podbudowania niskiego poczucia wlasnej wartosci wsrod wykopków ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@yacolek: w sumie nie tylko w sprawie alkoholu ale absolutnie kazdej
  • Odpowiedz
przyjmując, że trenuje się, co dwa dni począwszy od poniedziałku (trening w poniedziałek, środę, piątek, niedzielę) można się dwa razy rozbisurmanić, zaś w niedzielę wybiegać zbędny woltaż!

@malygavroche: Jeżeli rozbisurmanić to znaczy n-----ć to opisałeś właśnie mój sposób na szczęśliwe życie.
  • Odpowiedz
@yacolek: ja chleję co weekend a i tak jestem w 2% ludzi na wykopie co są przechujami, serio mówię ( ͡º ͜ʖ͡º)
po prostu ten obrazek to etykietowanie, mądrzy ludzie nie etykietują, nie oceniają
  • Odpowiedz