Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 137
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Myślałem, że akcja zawiera lokowanie produktów, a tu taka miła odmiana dla city handlowy, który rozdawał i odbierał dzieciom minionki. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@ZespolmBanku: Mają Państwo zablokowane wiadomości prywatne więc napisze tutaj.

Mam pytanie odnośnie aplikacji na system Windows Mobile 10. Czy Mbank planuje wydać aktualizację pod ten system, czy pozostanie już aplikacja tworzona pod poprzedni już co raz mniej popularny system 8.1 ?
W windows 10 jest np większy pasek nawigacji, a przy aplikacjach z pod 8.1 powoduje to błąd niemożności jego schowania oraz nachodzi na samą aplikację ukrywając jej dolną część. Druga
  • Odpowiedz
@r5678,
jak tylko otrzymamy takie informacje, to przekażemy Ci odpowiedź.
Pozdrawiamy,

Zespół mBanku

Zapraszamy do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego. Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące naszej oferty.
  • Odpowiedz
@EkspertPKO bardzo gratuluję akcji! Wyszło Wam niesamowicie :)

Ogólnie Miraski mogę osobiście polecić ipko. Wszystko ładnie działa. Chociaż nigdy mi nie dali telefonu do testowania aplikacji (,)
  • Odpowiedz
Mi mama założyła konto bankowe w gimbazie. Minęło ponad 15 lat a ja z tym samym numerem konta wziąłem sobie w tym samym banku kredyt hipoteczny. Czy jest na wykopie ktoś z Pekao S.A.? Jak coś zadowolę się nawet jakimś Samsungiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz