@loczyn: No nie wiem, gdzie mozna kupic nowke iP5? Nie refruba z Chin? Nie mowie, ze z tym tutaj jest cos nie tak - szczegolnie ze widac na zdjeciu ze ma iOS6. Wiekszosc refrubow z Azji ma nowsze systemy (7/8/9), bo nie da sie zrobic downgrade w iPhone w zaden prosty sposob. Jesli iP5 jest nowy, nie kombinowany, to musi miec wlasnie iOS6, tak jak tutaj.
@loczyn: Bede dalej sie czepial, ten pierwszy to jakis totalnie nieznany sklep, ten drugi zreszta tez ale nawet masz napisane: Cena:1149,00 PLN OUTLET-REFURBISHED :P Nadal upieram sie ze obecnie kupic faktycznie nową 5tke to juz graniczy z niemozliwym bo telefon nie jest produkowany od ponad 2.5 roku. Jesli chodzi o ten egzemplarz konkretny, to moze został na magazynie firmowym jako niewykorzystany przydział służbówek. Nie wiem jak w PKO ale w
Jesli chodzi o ten egzemplarz konkretny, to moze został na magazynie firmowym jako niewykorzystany przydział służbówek. Nie wiem jak w PKO ale w wielu korpo iPhone obowiązują jako przydzielane telefony sluzbowe.
@sln7h Zapewniamy, że ten egzemplarz został specjalnie kupiony na tę okazję. Pierwotnie chcieliśmy wręczyć iPhona z okazji Dnia Dziecka, ale kurier najwyraźniej rzucał aparatem, więc dotarł do nas uszkodzony (nieco inny model). Ostatecznie zamówiliśmy następny - mamy nadzieję, że spełni wszystkie wymagania naszego Wiernego Klienta.
źródło: comment_WdABV20fO8scRGkaKOSc9VSqOqputLss.jpg
PobierzBardzo fajna akcja.
5 nie szukałem, ale na bank gdzieś leży pod ladą.
http://deluxury.pl/telefon-apple-iphone-5-16gb-lte-czarny-wysylka-24h/2443
http://zomax.eu/p/18/5858/apple-iphone-5-16gb-czarny-fv23-wysylka-w-24h-gratis-etui-i-szklo-apple-telefony-komorkowe.html
Chociaż obstawiam, że zostało im po konkursie albo jakaś nagroda pracownicza.
źródło: comment_TXs5QmBs0S3NsEJQC5X9wGlH8cuJ9yAP.jpg
PobierzNadal upieram sie ze obecnie kupic faktycznie nową 5tke to juz graniczy z niemozliwym bo telefon nie jest produkowany od ponad 2.5 roku.
Jesli chodzi o ten egzemplarz konkretny, to moze został na magazynie firmowym jako niewykorzystany przydział służbówek. Nie wiem jak w PKO ale w
@sln7h: O to to! :P
@Thilers: czy ja wiem? Wydali kilka tysięcy na iPhone'a, a mogli dać kubek i też byliby wszyscy zadowoleni :D