Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PMV_Norway: a ludzie się na mnie dziwnie patrzą, jak mówię, że przepuszczanie pieszych to pewna śmierć. Samochodem raz w życiu miałem kolizję - puściłem pieszych i babka wjechała mi w tył. To bardzo popularny scenariusz...
  • Odpowiedz
@PMV_Norway: aaa, więc to tak jest zrobione. Muszę przyznać, że nie jestem fanem tego rozwiązania... Ciekawe, czy macie tam przejścia dla pieszych w zaludnionej okolicy rzadziej niż w Polsce.

Tak czy siak, mi by 7 miesięcy męczyć się z bólem barku wystarczyły schodki przed budynkiem (konkretniej 6 stopni), więc tym bardziej życzę szybkiego powrotu do zdrowia i cieszę się, że na ogólnym poobijaniu w sumie się skończyło.
  • Odpowiedz
  • 2
Idę właśnie do lekarza. Pobiegła do mnie laska i pyta a raczej stwierdza że to ja wczoraj jechałem na moto i że dziękuję. Za chwilę zajarzylem że to ona przez pasy przechodziła. Powiedziała że pewnie by ją baba przyjechała razem z dzieckiem i mnie uscisnela czułem się jak bohater.
  • Odpowiedz
@PMV_Norway: I Dlatego Polska to dziki kraj.... Co do Moto niestety będziesz musiał pogonić bo z dużą dozą nawet jeśli rama prosta to ucierpiały mocowania wahacza a to jest problematyczna sprawa
  • Odpowiedz