@Willux: w warunkach idealnych to by się zgadzało, ale będzie dochodzić do nadużyć, program będzie robiony na odwal się, będzie wyrywać z życia młodego człowieka 3 miesiące w najmniej odpowiednim momencie
@Willux: Z kim Ty chcesz prowadzić wojnę asymetryczną? Ze Ślązakami? (:
Wojsko zawodowe wspierane i uzupełniane przez NSR i oddziały OT to najbardziej rozsądne wyjście w naszym położeniu. A to trzymiesięczne szkolenie, o którym mówisz, jest już od sześciu lat i nazywa się 'Służba Przygotowawcza', więc nie bardzo wiem, co niby wymyśliłeś nowego. Chętnych jest mnóstwo i coraz więcej jednostek zaczyna przyjmować ludzi do siebie
@Willux: uwielbiam takich ciołków co utożsamiają wojsko z testosteronem, a brak poboru z kryzysem męskości, za dużo mam wojskowych w rodzinie aby komukolwiek życzyć powrotu poboru.
@Willux: Z kim Ty chcesz prowadzić wojnę asymetryczną? Ze Ślązakami? (:
Wojsko zawodowe wspierane i uzupełniane przez NSR i oddziały OT to najbardziej rozsądne wyjście w naszym położeniu.
A to trzymiesięczne szkolenie, o którym mówisz, jest już od sześciu lat i nazywa się 'Służba Przygotowawcza', więc nie bardzo wiem, co niby wymyśliłeś nowego. Chętnych jest mnóstwo i coraz więcej jednostek zaczyna przyjmować ludzi do siebie