Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 269
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@antychrust: może po to, by nie robić kolejnego święta. Akurat dla mnie taka zmiana byłaby bardzo dobra, bo warto podkreślić, że rodzina to nie tylko matka ale też ojca. A u nas w szkołach od dzieciaka zawsze jest tylko Dzień Matki, bo Dzień Ojca wypada chyba często w wakacje
  • Odpowiedz
@JakisTakiNick: Ojciec i matka są potrzebni by spłodzić i prawidłowo wychować dziecko. Mężczyzna znajduje kobietę, tworzą związek, kobieta rodzi dzieci. Wystarczająco normalne?
Pederaści czy inni zboczeńcy to margines społeczny. Margines nigdy nie będzie normalny. Niech sobie żyje wg. swoich wypaczonych wartości ale to nigdy nie będzie normalne i nigdy nie będą i nie mogą być traktowani na równi z normalnymi ludźmi. Normalni ludzie nigdy nie mogą pozwolić na to aby
  • Odpowiedz
@JakisTakiNick: Nie musze tego udowadniać bo taka kolej rzeczy była na całym świecie. Ba , w niektórych co bardziej postępackich krajach zaszła ta rewolucja kulturalna jeszcze dalej i wprowadzono kazirodztwo i eutanazje.
dowody leżą na tacy.
  • Odpowiedz
Ojciec i matka są potrzebni by spłodzić i prawidłowo wychować dziecko. Mężczyzna znajduje kobietę, tworzą związek, kobieta rodzi dzieci. Wystarczająco normalne?

@DeXteR25: Ja wiem, że to co opisujesz jest "normalne", a geje są marginesem, bo jest ich znacznie mniej. To już ustaliliśmy, ale nie kręć się w kółko w okół tej "normalności" i mi wytłumacz dlaczego to co odbiega od normy jest złe w ich przypadku? W sensie na tyle
  • Odpowiedz
  • 3
@Howea:

Ja p------e, co to w ogóle za argument, że komuś może być przykro? Nie pomyślałaś, że pisząc taki wpis prawakom też może być przykro? xD Zlikwidujmy też maratony, żeby ludziom bez nóg nie było przykro. Dorośnij.
  • Odpowiedz
@Zazdroscisz: W zamian wprowadźmy - dzień aborcji, dzień geja, dzień transa. Jak nie jesteś gejem/transem/ czy nie miałeś aborcji, to nic ci do tego, ty nie wrażliwa świnio
  • Odpowiedz