Wpis z mikrobloga

Logika prawaków jest mi totalnie obca i wręcz nie mogę jej pojąć.

Nie można wprowadzić związków partnerskich, które byłyby ułatwieniem życia dla tysięcy ludzi, bo przypadkiem jakichś kilku gejów mogłoby skorzystać i dziedziczyć po sobie.

Nie można wprowadzać zmian w świętach np. zamiast Dnia Matki i Dnia Ojca robić Dzień Rodziny, żeby nie robić przykrości dzieciom i rodzicom z niepełnych rodzin, bo przypadkiem jakichś dwóch gejów mających dziecko mogłoby na tym skorzystać.

Nie można wprowadzić nic na czym mógłby skorzystać ktoś "nieuprawniony".

Idźcie się leczyć, bo ta paranoja to już choroba.

#bekazprawakow #neuropa #4konserwy
  • 269
  • Odpowiedz
@czupek: mogą ale chodzi o #!$%@? że komuś jest smutno. Celem ostatecznym jest zrobienie zdrowym ludziom papki z mózgu. Jak uwierzysz że bycie pedałem jest normalne to już wszystko kupisz co ci żydowskie media powiedzą
  • Odpowiedz
Szkoda że 99,4 % dzieci w Polsce na tym ucierpi bo nie będą mogły dać mamie laurki.

@laki_dlu: Co. XD Gdzie wyczytałeś zakaz dawania laurek? :D Mówimy o obchodzeniu wydarzeń w szkole. Ja pochodzę z pełnej rodziny, ale biednej - i zawsze mi było bardzo smutno, kiedy nauczyciele w szkole z okazji świąt/dnia dziecka kazali wszystkim mówić co dostali w prezencie. Do dzisiaj uważam, że nie powinni tego robić, dużo biednych
  • Odpowiedz
@piotr-dolega:

miejsce dewiantów jest w ich domach albo w zakładach psychiatrycznych

Jak uwierzysz że bycie pedałem jest normalne to już wszystko kupisz co ci żydowskie media powiedzą

Z odbytów robicie jakieś cerkwie

o #!$%@? ale patologia xD
  • Odpowiedz
Homoseksualizm to zaburzenie psychiczne

@piotr-dolega: Podaj źródło ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tylko wiesz, że jak mowa o zaburzeniach psychicznych to odpowiednim źródłem nie jest gazetka kościelna, nie jest poradnik małego prawaka, tylko rzetelne badanie psychologiczne albo np. ogólnie stanowisko współczesnej medycyny. ;)

Tak tak, wiem, zaraz się okaże, że cała współczesna medycyna to lewacy, albo że oni się nie znają, bo ty wiesz lepiej, bo przecież "każdy
  • Odpowiedz
Oczywiste w przypadku dorosłych, ale wytłumacz to małemu dziecku.

@Zwanek: W takim razie należałoby zlikwidować Święta Bożego Narodzenia, żeby dzieci z rodzin innych wiar nie były smutne z powodu braku choinki i prezentów.

Wolność jednych nie może być kosztem drugich.
  • Odpowiedz
@Howea: Stop gloryfikacji patologicznych zachowań i wynaturzeń. I nie pisz proszę o logice nic bo akurat lewactwo nie zna tego słowa i robią wszystko by ją zgwałcić na wszelkie możliwe sposoby.
  • Odpowiedz
  • 2
@Aerials: Ale co to za przykład. Mówimy tu o ujednoliceniu dwóch świąt i obchodzeniu ich w jednym dniu, a nie o ich likwidacji. W dodatku te święta, w przeciwieństwie do Bożego Narodzenia, ani nie są związane z naszą tradycją, ani nie są specjalnie zakorzenione w naszej kulturze...
  • Odpowiedz