Aktywne Wpisy

wigr +639
Policja rozesłała SMSem ChildAlert do wszystkich Polaków. Na wszelki wypadek nie napisali gdzie zaginęła i odesłali wszystkich na portal www policji. Strona internetowa policji z przeciążenia padła, a zaraz przeczytamy że doszło do hackerskiego ataku DDoS.
. #childalert #policja #alertrcb #internet
. #childalert #policja #alertrcb #internet
źródło: IMG_8008
Pobierz
Jakie spółki trzymacie długoterminowo, np. W perspektywie 3-5 lat, a nawet 10 lat.
Zacznę:
XTB, Intel, NU Holdings, Inpost
Myślałem, żeby kupić Rocket Lab oraz Orlen.
Zacznę:
XTB, Intel, NU Holdings, Inpost
Myślałem, żeby kupić Rocket Lab oraz Orlen.

Nie można wprowadzić związków partnerskich, które byłyby ułatwieniem życia dla tysięcy ludzi, bo przypadkiem jakichś kilku gejów mogłoby skorzystać i dziedziczyć po sobie.
Nie można wprowadzać zmian w świętach np. zamiast Dnia Matki i Dnia Ojca robić Dzień Rodziny, żeby nie robić przykrości dzieciom i rodzicom z niepełnych rodzin, bo przypadkiem jakichś dwóch gejów mających dziecko mogłoby na tym skorzystać.
Nie można wprowadzić nic na czym mógłby skorzystać ktoś "nieuprawniony".
Idźcie się leczyć, bo ta paranoja to już choroba.
#bekazprawakow #neuropa #4konserwy
Komentarz usunięty przez moderatora
@Engma: a co będą robiły biedne dzieci podczas wakacji? Albo podczas obiadu?
A jeśli ktoś ma lepsze kredki?
Jak ktoś nie ma żadnego z rodziców to co będzie robił podczas dnia rodzica, gdy inne dzieci będą malowały laurki? Co z samotnymi w walentynki?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
zlikwidujmy pieniądze bo biedni mogą czuć się dyskryminowani, że mają ich mniej niż bogaci
@antychrust: Nie zlikwidowanie, a po prostu zmodyfikowanie, i nie dla wszystkich, a tylko w konkteście obchodów szkolnych - i to nawet niekoniecznie wszędzie. Skoro szkoła wyszła z taką inicjatywą, to najwyraźniej dotąd istniał jakiś większy problem związany z tym świętem. Tak czy inaczej
Komentarz usunięty przez autora
@Qontrol: Kurqicy dostaję na myśl że Qontrol wychowuje dziecko. Jak go wychowa? Na debila. Nie ma innej możliwości.
@Howea: ja jestem jak najbardziej gay-friendly ale z tym dniem Rodziny to pojechałaś po bandzie.
@Howea: Już teraz mogą. Nazywa się to chyba testament. Zamiast związków partnerskich powinno się po prostu wprowadzić rzeczy działające podobnie jak testament. Np. możliwość przekazania praw by osoba którą wskażesz mogła decydować o twoim leczeniu jeśli ty nie będziesz w stanie.